Учените са открили нещо изумително за човешката ръка: в нея, и по-точно в безименния пръст, са скрити тайните на вашата личност. Безименният пръст показва на колко тестостерон сте били изложени в корема на майка си по време на бременността. А е доказано, че тестостеронът може да даде отражение върху личността.

Има три различни типа ръце: A, Б и В. По-долу ще научите към кой тип спадате и какво означава това. Предлагаме ви и някои факти, които след дългогодишни изследвания учените са установили за дължината на пръстите. Да, дори да не ви се вярва, и за това са проведени проучвания.

Тип А: Безименният пръст е по-къс от показалеца

Хората с по-къс безименен пръст имат голямо самочувствие и дори са предразположени към нарцисизъм. Обичат да се усамотяват и се дразнят, когато нарушават уединението им. Поради тази причина в любовта НЕ са те тези, които правят първата крачка. Освен това сетивата им често са по-силно развити отколкото при другите типове.

Тип Б: Безименният пръст е по-дълъг от показалеца

Общи взето хората с по-дълъг безименен пръст имат приятна външност. Много от тях са очарователни и се приемат добре от околните. Но те са и по-агресивни и по-склонни да поемат рискове. Учените са установили също, че хората с по-дълъг безименен пръст печелят повече пари от колегите си с по-къс такъв.

Тип В: Безименният пръст и показалецът са с еднаква дължина

Онези, чийто безименен пръст и показалец са еднакво дълги, са миролюбиви и обичат спокойствието. Те са добри посредници и верни, любящи партньори. Често са по-уравновесени и сдържани от другите.