Всеки човек е уникален. Въпреки това често чуваме израза: „Това е типично за зодията й!“ И правилно, защото е доказано (поне от астрологията), че определени черти и качества на характера са свързани с разположението на звездите. Тук ще научите кои са специалните качества на дамите според  зодиака.

Везни

Уравновесеността на Везните е чист мит в една определена среда: мрежата. Жената Везни черпи вдъхновение и идеи от социалните медии и владее до съвършенство тези портали. Предпазливо споделя подробности за себе си и използва повърхностния свят на интернет единствено, за да подобри самочувствието си. В тази област е истински специалист.

Скорпион

Дамата Скорпион е известна със страстната си натура. В една определена сфера отдадеността и фантазиите й са безгранични, а именно в леглото. Тя непрекъснато иска да изпробва нови неща и се въодушевява от всяка идея, колкото и да е шантава. Ако обаче партньорът й не е привърженик на креватните експерименти, бързо може да й доскучае.

Стрелец

Жената Стрелец е роден комик.  Когато разказва виц, е важна не толкова поантата, колкото живият разказ, придружен с мимики и жестове. И дори човек да няма чувство за хумор, пак ще го разсмее. Жените Стрелци са душата на всяка компания и истински се огорчават, когато не успяват да впечатлят някой сухар с остроумието си.

Козирог

Жената Козирог е фиксирана върху успеха си и очаква да получи съответното признание. Всичко, което постига, има за цел да впечатли околните. Това й е нужно, за да се залови спокойно със следващата задача.

Водолей

Щом се появи някъде, жената Водолей веднага привлича погледите върху себе си. Тя заразява всички с позитивната си енергия и е вдъхновение за околните – понякога без самата тя да разбира защо. Креативна и разностранно надарена, тя е желана компания за всеки.

Риби

Жената Риби е непоправима романтичка. Подари ли веднъж сърцето си, избраникът й може да разчита, че ще бъде засипан с внимание и приятни изненади. Доставя й неописуемо удоволствие да дава, чрез което изразява своята любов и признателност. Но понякога тези мили жестове прикриват неувереността й.

Към първата част ТУК.