Първият глас, който се чува в асансьора, е този на Овена. "Какво се случва? "Заседнал" ли, какво означава това?", крещи той и блъска нетърпеливо по вратата.

Лъвът осъзнава, че сега е дошъл неговият момент да блесне и решава да поеме контрол над ситуацията. „Не се тревожете! Аз ще се погрижа за това. Поемам цялата отговорност върху себе си. Ще се справя със ситуацията!".

Скорпионът, разбира се, не може да му позволи това и го избутва от светлината на прожектора: „Ти? Кой, по дяволите, си ти? Защо точно ти ще го направиш? Аз сам ще се погрижа за това!”

Везните ще влязат в ролята на миротворци, но така и няма да могат да решат какво точно трябва да се направи: „Не бива да спорим. Нека разрешим този проблем мирно. Може би е добре да се обадим за помощ? Или да започнем да скачаме всички заедно за да свалим асансьора? Или да изчакаме? Не знам … какво да правим? „

Близнаците демонстрират готовността си да общуват и да опознават другите хора: „Как си? Откъде си? Току-що дойдох на гости … ”Те вече са успели да се представят на всички и започват да ръководят шоуто.

Ракът изпада в депресия и започва да говори по телефона … С майка си, разбира се!

Телецът също се намесва: „Но какъв е проблемът изобщо? Можем да хапнем, докато чакаме помощ.“ После вади сладкиши, сандвичи и шоколад.

Дева изпада в ужас: „На пода падат трохи! Къде е метлата, къде е прахосмукачката? Това е някакво безобразие! ”

Стрелецът стои замислен с голям куфар. Заради този инцидент той е пропуснала полет със самолет до най-екзотичното място на планетата… Но нищо, планът за пътуване до друго още по-екзотично място вече зрее в главата му.

Докато Лъвът и Скорпионът се карат, Козирогът, без да губи хладнокръвие, с авторитарен тон се опитва да накара някой да оправи асансьора.

Водолей се опитва да направи нещо сам (да отвори вратите, да отвори люка на покрива на кабината) с надеждата да спаси заседналите хора.

Рибите се сгушват в ъгъла: „О, Боже, това е съдба, всички ще умрем!“