Всеки притежава суперсили.

Не забравяйте, че имате способността и невероятната сила да правите живота на другите по-хубав, по-лесен и по-приятен. Не допускайте да се пропилее тази изключителна дарба и накарайте някого да се усмихне днес. Просто така.

Едно от най-хубавите неща в живота е да не се налага да поставяте под съмнение предаността и честността на някого. Трябва да сте благодарни за хората в живота си, които ви дават това спокойствие и вътрешен мир.

Освободете се от хората, които внасят излишно напрежение и драма в живота ви. Много добре знаете кои са. Това са токсичните хора в обкръжението ви. Същите, заради които сте правили компромиси толкова пъти. Същите, след срещата с които си тръгвате натъжени, изнервени, напрегнати. Същите, които веднага изникват в съзнанието ви, докато четете тези редове. Трябва да се освободите от тези хора. Няма да можете да ги направите по-добри, да ги детоксикирате от тях самите. И това не е ваша работа. Ваша работа обаче е да детоксикирате онази част от сърцето си, която са успели да отровят.

Вашата най-голяма суперсила е да си повярвате, че до голяма степен щастието ви зависи от вас самите, от изборите, които правите; от рисковете, които поемате; от нещата, за които се осмелявате.

Осмелете се да бъдете щастливи!

Цветелина Велчева