Някои са на мнение, че човек среща любовта само веднъж в живота. Други пък се втурват от една връзка в друга, при това презглава.  От нашия хороскоп ще узнаете колко често ще се влюбвате през живота си, защото за всяка зодия звездите вещаят различен път в любовта.

Овен

Като Овен не пропускат възможност за флирт. Въпреки това и вие търсите единствената (единствения). Според звездите ще се влюбите истински само веднъж и тази любов ще трае завинаги.

Телец

Струва ви се, че постоянно се влюбвате отново и отново. Но внимание: увлечението е едно, а истинската любов съвсем друго. Ето защо според звездите ще се влюбите истински само два пъти в живота. Веднъж на младини (тази любов ще остане завинаги в спомените ви) и веднъж на по-зряла възраст (тази любов ще бъде много силна и ще прерасне в сериозна връзка).  

Близнаци

Трудно се определяте и непрекъснато търсите нещо по-добро. Твърде бързо ви връхлита страхът, че животът може да стане прекалено монотонен и дори скучен, ако се хванете с някого сериозно. Ето защо ще подарите сърцето си само на един човек – но затова пък изцяло.

Рак

Влюбвате се лесно и силно. Защото най-голямото ви желание е пълноценна връзка и голямо семейство. Едва ли не във всеки срещнат мъж виждате потенциален баща на децата си.

Лъв

Като Лъв имате високи изисквания към партньора си. Едва когато сте 100 процента сигурни, че задоволява претенциите ви, започвате връзка с него. Затова ще се влюбите истински не повече от три пъти през целия си живот.

Дева

Откриете ли веднъж сърцето си, любовта ви е безусловна. Затова първата ви голяма любов си остава и последна. Дори в отношенията ви да има върхове и спадове, вие държите на връзката си и не я прекъсвате с лека ръка.