Всеки знак си има своите силни и слаби страни. С времето развиваме не само личността си, но и характерните си черти. В това отношение 2022 г. също носи промени и ние най-после ще съумеем да се отървем от някои свои недостатъци, като по този начин ще се приближим с още една крачка към по-доброто си аз. Ето кои лоши качества ще превъзмогнете тази година според звездите.

  1. Стрелец

               Стрелецът е особено жаден за знания. Обича да води интелектуални разговори и да се обгражда с хора, които мислят като него. Но ако почувства, че превъзхожда събеседниците си, той е склонен да изтъква общата си култура и да се хвали. Във всеки случай през новата година ще промени нагласата си и ще изпитва по-голямо удоволствие да вдъхновява хората със знанията си, вместо да ги потиска. Само така, самохвалците напрягат околните!

               2. Козирог

Козирогът е изключително издръжлив. Независимо какво му поднася животът, той проявява безгранично търпение и самообладание. Но по този начин изглежда безчувствен и недостижим в очите на околните. Разбира се, това е защитна реакция от негова страна, но е добре да се научи да различава добрите от лошите и съответно да нагажда поведението си. През 2022 ще успее да разкрие емоционалния си свят за онези, които го заслужават, а всички останали ще продължат да се къпят в безразличието му. 

3. Водолей

Водолеят има особен характер. Той цени високо себе си и не допуска много хора до себе си. Заради това свое поведение изглежда дистанциран и егоистичен. Освен това понякога реагира доста рязко, като по този начин затвърждава мнението на околните за себе си. През 2022 г. обаче Водолеят ще установи, че така трудно постига целите си и ще се научи да се отпуска – при това със завиден успех!

4. Риби

Рибите са единаци и живеят в собствения си измислен свят. Тъй като по принцип не обичат конфликтите, те се изолират от околните и създават впечатлението, че им липсва воля. Тъкмо затова през новата година е необходимо да покажат силата на характера си. Тогава околните ще се учудят колко амбициозни могат да бъдат Рибите, когато поискат!

5. Овен

Овенът определено е един от най-темпераментните знаци. Той е войнствен и обича да разиграва драми. Това качество му е навлякло доста сътресения и главоболия в живота, затова трябва да си обещае, че през новата година ще се промени. Овенът ще положи големи усилия да обуздае своя избухлив нрав, което ще му се удаде по-лесно, отколкото е очаквал! 

6. Телец

Телецът харесва своя подреден и предвидим живот. Той е консервативен и се съпротивлява срещу всяка промяна. За него е истинско предизвикателство, ако се наложи да излезе от зоната си на комфорт. Но през 2022 г. ще разбере, че така не може да продължава и трябва да го дава по-лежерно. Речено – сторено! Телците ще открият своята авантюристична страна и дори ще им хареса! Понякога е необходимо човек да преодолее себе си, за да намери щастието.