Изпратихме една много противоречива, странна и страшна, необикновена година, изпълнена с неизвестности. Няма как да знаем какво ни готви бъдещето през 2021, но едно е безспорно: за тези зодии това ще бъде година на интензивни любовни преживявания.

1. Везни

За Везните 2021 ще бъде година на върхове и спадове по отношение на любовта. Те ще се открият за много хора и ще се радват на живот, пълен с празници, екскурзии и кратки пътешествия. Не само ще завържат истински приятелства, но и нещо повече. Ако Везните вече имат партньор, изгледите за нова стъпка през 2021 са много добри. Това би могло да бъде сватба или събиране в общо жилище. За необвързаните сега е времето да срещнат някого. Независимо какво ще се случи в любовния живот на Везните следващата година, те непременно трябва да запазят спокойствие и да приемат нещата такива, каквито са. Между другото, много е вероятно между вас и представител на знака Водолей да прехвърчат искри! Шансовете са отлични.

2. Телец

Телецът също може да спечели много нови приятели през 2021, но при условие, че обуздае инатливия си нрав. През февруари, юни, края на септември и началото на октомври може да възникнат известни недоразумения, които Телецът трябва бързо да разсее, ако не иска да има неприятности. Затова пък през март и април шансовете му на любовния фронт са чудесни. Тези месеци са изпълнени с интимна близост и романтика. През май обаче е възможно Телецът да преживее разочарование. Ако не се втурне да преследва човека, който го е изоставил, през лятото ще се радва на страхотни запознанства. Възможно е едно от тях да прерасне в нещо повече с личност, родена под знака на Рак.

3. Близнаци

Хороскопът на Близнаците за 2021 се отличава с нови срещи и много време, прекарано с приятели. Въпреки това ежедневният стрес често ще се промъква и ще пречи на красивите моменти. В началото на февруари, през юни и през октомври Близнаците трябва да внимават за недоразумения, породени от липса на комуникация. Макар че любовният им живот ще потръгне добре в началото на годината, може да възникнат усложнения. Необвързаните Близнаци ще си останат необвързани още известно време. Но след тази фаза шансовете за романтична връзка са повече от добри.  Тогава Близнаците дори ще започнат да мислят за сватба. Към края на годината изискванията им към партньора ще се увеличат, вследствие на което може да се стигне до напрежение. Разковничето е открит диалог. Впрочем през 2021 е възможно Близнаците да завържат сериозни отношения с личност, родена под знака на Риби.  

4. Стрелец

Куражът и любопитството ще подтикнат Стрелеца през 2021 да се сближи дори с хора, които иначе не би погледнал. Необвързаните Стрелци ще започнат новата година със страстно запознанство. Обвързаните пък ще прекарат много време с партньора си в началото на годината и ще се радват на чудесна близост. Но по-късно през годината може да се стигне до неразбирателства. Стрелците ще имат усещането, че всичко, което казват, наранява другия. Ето защо трябва внимателно да се подготвят за всеки важен разговор. Ако тази година необвързаният Стрелец срещне представител на зодия Овен, лесно ще се породи взаимно привличане.

5. Водолей

В семейството на Водолея може да възникне напрежение най-вече през месеците февруари, юни, ноември и декември. Недоразумения от различен характер ще отровят връзката му и той няма да успее да скрие огорчението си. През останалите месеци обаче този знак може да разчита на верни приятели, които ще го подкрепят безрезервно. Не са за пренебрегване и романтичните отношения на Водолея през новата година. Необвързаните ще се радват на страхотни запознанства, а онези, които вече имат постоянен партньор, ще преживеят щастие и радост. Водолеите с лекота ще намират правилните думи, с които да разрешават евентуални конфликти.

Цветелина Велчева