Зодията определя причината за гнева ни.

Понякога не можем да си обясним защо непрекъснато се ядосваме на едни и същи неща. Отговорът се крие в звездите!

Емоциите са хубаво нещо, те са присъщи на човека. Но понякога избухваме, без да можем да се контролираме. Има ли неща, които редовно ви довеждат до сляпа ярост? И не знаете защо?

Може би ще намерите обяснението в зодията си, понеже тъкмо тя е причината да се ядосвате на конкретни неща. Ще ви издадем какво изкарва извън кожата им представителите на отделните зодии.

Водолей (21.1.-19.2.)

Водолеите са свободолюбиви, много чувствителни и умни. Но те страдат от т.нар. „синдром на помагащите“, засегнатите от който стават жертва на самарянските им импулси. Те винаги се застъпват за онеправданите, поради което ужасно се дразнят, когато хората проявяват невежество и егоизъм. Също така ги вбесяват и хора, които постоянно се оплакват, но не полагат усилия да променят ситуацията си.

Риби (20.2.-20.3)

Представителите на зодията Риби минават за трудни и крайно чувствителни. Затова не е чудно, че ужасно се вкисват, когато някой ги критикува – особено ако не разбират критиката. Рибите обаче се дразнят и на хора, които имат навика да се оплакват и да мърморят.

Овен (21.3.-20.4.)

Овенът винаги има собствено мнение и притежава организационен талант. Обича да урежда бързо нещата, затова се вбесява, когато някой се размотава. Освен това Овните минават за  много спонтанни и страстни, поради което не могат да понасят хора, планиращи всичко няколко месеца предварително.

Телец (21.4.-20.5.)

Изразът „дебела глава“ се отнася с пълна сила за Телеца. Той в никакъв случай не желае да се нагажда и поради това изобщо не харесва спонтанните постъпки. Ето защо си показва рогата, когато се наложи плановете да се променят в последния момент.