Среднощното посещение до тоалетната наистина е стресиращо. Замъглено зрение, дезориентирани – във всеки един момент рискувате да стъпите върху безпризорно късче Lego или да се сблъскате в ръба на шкафа за стотен път.

Тази история обаче ще направи посещенията до тоалетната дори по-страховити.

Тя ни отвежда в Австрия, където един 65-годишен мъж решава да отиде до тоалетната в 6:00 сутринта, за да се облекчи. За съжаление, след като сяда на чинията, нещо го захапва за гениталиите. Оказва се, че това е 1,6-метров мрежест питон албинос.

Едва ли има смисъл да ви казваме, че ако все още е бил сънен, то мъжът определено се е събудил след тази среща. Според "Асошиейтед прес" той казва, че е „усетил“ едно „ощипване“ в „областта на гениталиите“. Чак след като е станал, за да види какво се случва, е видял огромната змия.

Разбира се, и самата змия едва ли е била очарована от срещата. Смята се, че тя е избягала от апартамента на съседа. 24-годишният мъж в съседство очевидно не е забелязал, че тя липсва на фона на огромната си колекция от 11 неотровни змии и един гекон. Според една от теориите змията най-вероятно си е проправила път през водопровода и се е озовала в съседния апартамент, където се е срещнала с най-новото си препятствие – задните части на 65-годишния мъж.

Една змия може да се озове в тоалетната ви по няколко начина – много е вероятно тя да влезе в дома ви през прозорец и врата, след което да потърси подходящ източник на вода. Разбира се, не е изключено да мине и през водопровода – гъвкавите тела на тези животни са особено подходящи за подобно пътешествие.

За съжаление, настоящата история не е единствената от този тип. През 2019-та жена от Бризбейн, Австралия бе ухапана от друг вид питон след посещение до тоалетната.

Тя дори прибягва до помощта на Ловците на змии в Бризбейн и Златното крайбрежие (Snakes Catchers of Brisbane and & Gold Coast), според които „макар и да не хващаме змии в тоалетната всеки ден, това е сравнително често явление… Не я ръчкайте, не пускайте водата непрестанно. По този начин само ще я принудите да слезе по-надолу по тръбата и ще затрудните работата ни. Затворете капака хубаво и се обадете на ловец на змии.“

Източник: IFLScience