1. Прасковите:

- борят се успешно със запека;

- вършат чудеса с кожата ви;

- имат противовъзпалително действие;

- намаляват риска от бъбречни заболявания;

- намаляват риска от рак и болести на сърцето.

 2. Динята:

- подобрява здравето на очите;

 - укрепва костите;

 - действа противовъзпалително;

 - намалява нивата на лошия холестерол;

 - отпуска нервната система и се грижи за мускулния тонус.

 3. Гроздето:

- подобрява работата на сърдечно-съдовата система;

 - подпомага работата на дебелото черво;

- грижи се за мозъка;

- контролира кръвното налягане;

- има мощно антиоксидантно действие.

 4. Ябълките:

- отстраняват излишните течности;

- борят се със запека и диарията;

- подобряват работата на храносмилателната система;

- защитават сърцето;

- предпазват от Алцхаймер;

- грижат се за здравето на зъбите.

5. Кайсиите:

- предпазват от рак;

- грижат се за здравето на очите;

- забавят процесите на стареене;

- контролират кръвното налягане;

- предпазват от Алцхаймер.

 6. Пъпешът:

- засилва имунната система;

- контролира кръвното налягане;

- понижава нивата на лошия холестерол;

- рижи се за здравето на очите;

- намалява опасността от рак.