Круша, ябълка или манго – какво да бъде? Плодовете са не само вкусни и полезни, но издават и нещичко за характера. Вижте по-долу какво говори за вас любимият ви плод.

Ябълки

Ябълките са най-популярните плодове и сортовете им са изключително разнообразни. Вкусът им може да бъде сладък, кисел, хлебен или тръпчив. Подобно на ябълките любителите им обичат разнообразието. Тези хора са харизматични и екстровертни. Освен това са гъвкави и бързо се приспособяват към нови ситуации и обстоятелства.  

Банани

Обичате банани? Тогава навярно имате меко сърце също като сърцевината на този плод. Вие сте любвеобилни, емпатични и дружелюбни. Ето защо хората от обкръжението ви ви ценят високо. Но същевременно сте по-скоро плахи и понякога ви липсва самочувствие.

Круши

Любителите на крушите често се нуждаят от свежи импулси, затова лесно завързват нови приятелства. Но това означава също, че са склонни да не довеждат докрай нещата, с които се залавят. Ако истински се запалят по някоя дейност, ентусиазирано се впускат в нея, без много да му мислят. Други качества на феновете на крушите са чар и находчивост.

Манго

Мангото се отличава с груба външност и сладко ядро. Това се отнася и за вас, ако сте любители на екзотичния плод. Коравата обвивка предпазва меката ви същност: може да бъдете много нежни и любвеобилни – особено с партньора си, - но не играете с открити карти, ако не познавате добре човека насреща.

Портокали

За да обелите портокал, ви е нужна известна доза търпение и издръжливост. Тъкмо тези две качества отличават и хората, чиито любими плодове са портокалите. Те са сериозни и  добросъвестни и не излизат лесно от кожата си. Може да се каже, че са малко неуверени, но са верни души, обикнат ли веднъж някого.

Малини

Ако малините са любимият ви плод, вие сте по-сложни личности в сравнение с останалите плодоядни. Също както сладките малини лесно могат да се развалят, така и вашето настроение се променя от минута на минута. Но обикновено вашата жизнерадост, откритост и чар вземат връх. 

Череши

Черешите ли са любимият ви плод? Тогава значи сте лоялни и имате голямо сърце. Имате богато въображение, поради което най-вероятно работата ви е свързана с творчество или поне упражнявате креативно хоби. Освен това се отличавате с искреност, която околните ценят. Не обичате да сте сами и предпочитате да прекарвате време със семейството и приятелите си.

Папая

Папаята често се подценява – и на вас като нейни почитатели понякога ви се струва, че околните не ви ценят достатъчно. Блъскате си главата за щяло и нещяло, което доста ви напряга. Въпреки това никога не губите кураж и с аналитичната си мисъл винаги успявате да намерите решение и на най-заплетения проблем.

Грозде

Ако предпочитате гроздето, вие обичате новостите и промените и рядко се задържате на едно място. Харесва ви да сте в компания и се разбирате добре с повечето хора. Но понякога не съумявате да обуздаете темперамента си. Както лесно избухвате, така бързо се успокоявате. Освен това сте привърженици на красивите неща в живота – изкуство, култура, мода.

Ананас

Като фенове на ананаса вие сте решителни натури и предпочитате да действате, вместо да умувате и да се вайкате. Притежавате организационен талант и разчитате най-вече на себе си. С повечето хора се разбирате добре, но допускате до сърцето си само избрани. Обикнете ли веднъж някого, сте му верни до гроб.