Везни

Какъв фантастичен ден за поставяне на точка – в края на заповедта ви за уволнение. Но в духа на зодията ще намерите нужния баланс – сега и кредитната, и дебитната ви карта ще бъдат еднакво празни днес. Не унивайте обаче, съдбата ви готви още изненади – повечето неприятни, но все пак, хей, горе главата: Кой не обича изненадите!

Скорпион

Ако имате чувството, че в нищо не ви върви, че ви преследва ужасен късмет, че постоянно взимате грешни решения – днес е времето да натриете носа на хората, които не ви вярват и твърдят, че си въобразявате. Предоставя ви се отлична възможност да се провалите във всичките си начинания, така че си набележете повече цели, за да можете да сте по-убедителни в провала си. Интервю за работа – бам! Отхвърлени. Изпит по кормуване – бам! Скъсани. Само да има късмета вече някой да ви набеди, че преувеличавате!

Стрелец

Стреляте право в десетката на лошия късмет. Непременно ще си счупите зъб днес. Онази забравена пържена леблебия в чантата ви ще свърши тази отлична работа. От вас не се иска нищо. Отпуснете се в киносалона и просто й се насладете. Ако сте я изяли преди това, разчитайте на пуканките, които сте си купили от лавката пред залата – винаги се намират по някои неизпукани зрънца, които с радост ще отчупят великолепно парче от зъба ви. Няма да се излагаме, я!

Козирог

В личен план не се очаква нищо ново, все същите разправии, заспиване пред телевизора и прочие. Помислете да си спретнете някакъв по-убедителен скандал, че да излезете с партньора си от рутината на удобния съвместен живот. В професионален план няма да се налага да се мъчите да мислите разнообразие, то само ще дойде при вас – от утре ще делите кабинета си с бивш боксьор, решил да се развива в ай ти сферата. Решил, че интересите му са в тази област: „Ай ти свърши това, ай ти свърши онова…”, не можете да му откажете.

Водолей

Ако ще изпадате в депресия, сега му е времето. Подредбата на звездите е толкова благоприятна за депресивни състояния, че направо би било грехота да си изпуснете шанса. Ако ще е гарга, да е рошава. Помислете си само – какво хубаво ви се случи през изминалата година, колко от обещанията, които си дадохте за началото на 2019 година, изпълнихте? Ето, виждате ли? Няма какво да го подмятате от буза в буза тоя валериан, посетете психиатър за нещо по-розово.

Риби

Това е вашият ден, риби! Иначе казано, ще плувате в бурните води на каръщината. Затънали сте до гуша в провалени планове и нищо не е както трябва, но вие не се отказвайте и плувайте в това море от неудачи. Рано или късно ще стигнете брега, където ще можете да се отпуснете и да се насладите на няколко минутки спокойствие, преди шефът да ви позвъни и да ви съобщи, че сте объркали последния проект и настоява да си пуснете едномесечно предизвестие за напускане. Много важно! Вие сте риба в море, пълно не само с акули, но и с хиляди възможности – не спирайте да ги търсите.

Автор: Цветелина Велчева

Към първата част