Овен

Днес е отлична възможност да се скарате с някого. Звездите са подредени така, че да затапите опонента си със самодоволен словесен нокаут. В никакъв случай не почиствайте колата си. Ако нямате кола, не си и купувайте. Отлична възможност да срещнете контрольор в градския транспорт. Най-вече между 9 и 18 ч. Ще се наложи да оставите за друг ден реализацията на плана със слабителното, тъй като има опасност от запушване на тоалетната.

Телец

Отваря ви се превъзходна възможност да се подстрижете точно днес. Ако се чудите дали да промените прическата, най-добре се консултирайте с някой непознат на улицата. Препоръчваме ви големите пешеходни зони, където можете да се натъкнете на повече намръщени физиономии в комбинация със сприхав характер. Това е най-сигурният начин внезапно да се харесате и в настоящия си вид. И без това каквато и прическа да изберете, няма да ви отива. Не си купувайте обувки днес – вероятността да ви се разлепи подметката е голяма.

Близнаци

Днес ще ви връхлети неудържимо желание да разтребвате и да чистите. Денят обаче никак не е подходящ за подобни мероприятия, така че не се изхвърляйте – полегнете си, докато ви мине желанието. Не взимайте по две стъпала наведнъж, защото има опасност да предизвикате лош късмет. Непременно си купете сутрешен вестник, но го прочетете чак утре. Решете кръстословицата, но до половината.

Рак

Не вдигайте на телефонни номера, които завършват на нула. Или на единици. Или на осмици. Най-добре не вдигайте изобщо телефона днес. Отговаряйте само на съобщения, които са написани според граматическите норми на книжовния български език. Денят е чудесен да си извадите зъб. Можете да посетите някой хирург съвсем спонтанно – дори да не знаете, че имате зъби за вадене, все ще се намери някой. Отлична възможност е и за онези от вас, които са любители на екстремните преживявания – опитайте метрото в пиков час.

Лъв

Звездите са се подредили така, че с каквото и да се захванете днес, ще бъде успешно. Например можете успешно да се разболеете от грип, ако онзи тип с червения шал до вас в автобуса ви се изкиха в лицето. Можете успешно да закъснеете за работа, ако тролеят ви се разкачи по средата на пътя. Можете успешно да прегорите манджата, която сте забравили на котлона. Можете успешно и да си ударите малкото пръстче на ръба на бюрото, защото пак се разхождате по чорапи. Но ако е лявото, ще ви е на късмет.

Дева

Отлична възможност да не измиете прозорците си и днес. Насладете се на един спокоен ден сред саксиите си, котката и мечтата по Бахамите. Ако се звънне на вратата, не отваряйте. Ако очаквате пратка пощата, няма да пристигне и днес. Приятелят, който ви дължи пари, също няма да ви ги върне, така че не стойте в мъчително напрежение. Затова пък планетата Венера е на ваша страна и е възможно онзи тик на съседката от горния етаж всъщност да е любовно намигване.

Автор: Цветелина Велчева

Продължава по-късно през деня.