1. Перо в бутилка

Вие сте човек на интелекта и творческата дейност. Обичате да четете и да пишете. Вдъхновявате се от изкуството. Притежавате богато въображение и креативност. В момента се намирате в преходен етап от живота си. Липсва ви разнообразие, липсва ви тръпката от живота. Искате да промените нещо, но сте свикнали с рутината и се страхувате да направите стъпката. Рутината на ежедневието ви е погълнала. Доверете се на инстинктите си. Вашата дълбока душевност ще ви помогне да вземете правилното решение.

2. Змия в бутилка

Вие сте предана и честна личност. Не толерирате лъжата и предателството. Много пъти са ви разочаровали, затова трудно се доверявате. Още по-трудно прощавате. В този момент от живота ви липсват повече истински приятели и хора, на които да можете да се доверите и пред които да разкриете душата си. Случвало ви се е да допуснете някого близко до себе си и след това да изпитате болката и разочарованието от предателството, затова подхождате предпазливо към хората. Онези, които са спечелили доверието ви обаче, знаят, че във ваше лице имат приятел за цял живот.

3. Лабиринт

Вие сте сдържана и дипломатична личност. Тактичен, съобразителен, деликатен човек, на когото може да се разчита. Понякога обаче деликатността и възпитание ви ги бъркат със срамежливост. Отпуснете се и се погрижете за себе си. В този момент от живота ви липсва свободата да продължите напред. Живеете в миналото и в плен на събития, които вече нямат значение. Отърсете се от това бреме, защото сте попаднали в капана на времето и тъпчете на едно място. Не съжалявайте за пропуснатото, не потъвайте в носталгия по вчерашния ден. Бъдете уверени, че най-хубавото предстои.

4. Ракета

Вие сте страстна и огнена натура. В душата ви бушува истинска буря от емоции. Липсва ви правилният човек, с когото да ги споделите. Имате нужда от любов и страст, от разбирателство и споделеност. Свикнали сте да изразявате себе си чрез любовта. Предпочитате бурни страсти, отколкото скучно еднообразие. Вие сте изпълнени с живот и енергия, с любопитство към света, с желание за приключения и предизвикателства. Търсите човек, с когото да ги изживеете заедно. Раздавате се за хората, затова очаквате същото и от тях. Лесно прощавате и не сте злопаметни, но загубите ли веднъж доверието си в някого, трудно може да си го върнете.

Цветелина Велчева