Никога не знаем кога ще срещнем любовта – на улицата, в автобуса, в метрото, в театъра. Тя може да бъде зад всеки ъгъл. Никога не започвайте деня си сърдити и не вървете по улицата с поглед, вперен в земята, защото може да я пропуснете.

Ето три доказателства, че със сигурност ще срещнете любовта си:

1. Любовта идва, когато сме готови за нея.

Може да ви се струва, че сте готови за връзка, че е настъпил подходящият момент да я започнете. Но не изпреварвайте времето, не пришпорвайте себе си: ако една връзка не върви, то значи не е писано. Не е това вашият човек.

Когато действително сте готови, настроението ви ще се промени, психологическото ви състояние ще бъде съвсем различно. Ще се появи вътрешно усещане, че всичко се случва в точния момент. Само тогава в живота ви ще има човек, който може да се превърне в отдаден партньор.

2. Любовта ще дойде изведнъж.

Не можете да планирате влюбването, връзката. Тя се случва сама по себе си, неочаквано. Не се спирайте на търсенето на партньор, търсете потенциален партньор у всеки, когото срещнете.

В същото време не трябва да сте затворени и недостъпни. Трябва да ходите на срещи, да се запознавате с нови хора. Когато най-малко очаквате сериозен романс, любовта ще дойде в живота ви.

3. Любовта ще дойде, защото сте достойни за нея.

Не се съмнявайте в нея. Работете върху себе си. Бъдете обнадеждени и уверени. Не мислете постоянно за това и то просто ще се случи. Ще видите, че ще срещнете своето щастие и най-важното: ще бъдете готови да го задържите в живота си.