1. Безкрайност

Вие сте от хората, които обичат да рискуват. А съдбата обича смелите. За вас животът е низ от безкрайни възможности и вие не се страхувате да опитвате нещо ново, дори с риск да сгрешите. Имайте търпението да дочакате щастливата развръзка на вашите начинания. Прекалено отдадени сте на работата и не отделяте достатъчно време за себе си. Не се страхувайте да рискувате и този път, ако се колебаете дали не е време за промяна. Не обичате да се застоявате на едно място и еднообразието ви уморява. Ако чувствате, че е дошъл моментът за промяна, действайте без страх и колебания. В личен план също ви очаква приятна изненада и добра възможност за развитие. Шансът е на ваша страна и усилията ви ще се увенчаят с успех.  Съдбата ще ви срещне с правилните хора в правилния момент.

2. Минало/Бъдеще

Вие сте от хората, които са реалисти. Помните миналото, взимате своите поуки в настоящето и градите разумни планове за бъдещето. Предстои ви напрегнат период, в който ще трябва да взимате определени решения за личния и професионалния си живот. Независимо дали промените ще са планирани, или неочаквани, имате всички шансове да обърнете събитията в своя полза. Доверете се на интуицията си, защото тя е вашата сила. Не слушайте съвети от недоброжелатели, които се опитват да ви убедят, че щом те не са се справили, няма да се справите и вие. Вярвайте повече в себе си и във възможностите си.

3. Прозорец

Вие сте деликатна личност и не обичате да сте в центъра на шумни компании. Изчаквате търпеливо своя миг и действате. Не говорите много, но когато взимате думата, винаги имате какво да кажете и хората ви слушат. В момента преминавате през труден период. Нещата не вървят особено в личен план. Успокойте сърцето си, всичко ще си дойде на мястото. Бъдете по-търпеливи и си напомняйте, че има смисъл. Намирайте своя пристан, за да укротявате бурите в душата си. Не позволявайте напрежението да се трупа, потърсете начин да отпускате ума и сърцето си. Моментът е особено благоприятен за откриване на нови любовни отношения или за заздравяване на старите. Открийте сърцето си и си позволете да бъдете щастливи.

Цветелина Велчева