Коя от тези вази с цвете бихте избрали да краси дома ви? Избирайте внимателно, защото и цветовете, и цветята са натоварени с особена символика и издават вашето отношение към дома и семейството.

1. Вие сте истинска домакиня мечта!

Домакинската работа никак не ви тежи. Вършите всички домакински задачи с лекота. Вие сте идеалната домакиня за всеки мъж. Умеете да поддържате дома в изрядност ред и сякаш това наистина ви се удава. Обичате вкъщи да ви е подредено, уютно, чисто и спретнато. В кухнята сте истинска фурия. Обичате да експериментирате и да изненадвате семейството си с нови рецепти. Нашият съвет е да намалите темпото и да обръщате повече внимание на себе си.

2. Вие сте умерена и разумна домакиня!

Не може да се каже, че по цял ден се грижите за дома да е спретнат и чист, защото не искате да живеете в стерилна среда. Захванете ли се обаче с домакинските работи, нямате равна на себе си. Въпреки че не чистите по цял ден, все пак държите домът ви да бъде спретнат. Ако обаче не сте успели да измиете чиниите от вечерята, няма да започнете да си скубете косите. Кулинарията не е най-силната ви страна, но когато ви дойде музата, сътворявате невероятни вкусотии, с които истински изненадвате радвате близките си.  

3. Домакинската работа просто не е в кръвта ви!

Вие не искате да живеете в строго подреден дом. Знаете, че хаосът означава живот, а стерилността е обратното на живота. Държите на чистотата и хигиената, но не държите толкова на реда в къщата. Затова не вървите и след децата да вдигате играчки и да им правите постоянни забележки да не пипат тук и там. Може да се каже, че децата ви се чувстват истински щастливи и свободни край вас. Наслаждавате се на творческия хаос и половинката ви няма нищо против. В кухнята не следвате рецепти, а действате по усет. Понякога се получават истински шедьоври, друг път хвърляте вечерята в кофата. Важното е, че излизате от всяка ситуация с усмивка. Държите на разбирателството и спокойствието в семейството, работите здраво, скрепявате дома си с топлина и любов.

4. Вие сте домакиня, която работи и се забавлява!

При вас нищо не е на всяка цена. Гледате на живота с усмивка. Затова, когато ви сполетят поредица от злощастни стечения на обстоятелствата, вие предпочитате да ги приемете с чувство за хумор. Счупена прахосмукачка, загоряла манджа, протекла пералня – нищо не може да развали настроението ви. Приемате нещата спокойно и с усмивка. За никого около вас не е тайна, че приоритетите ви са кариерата и семейството, но не и домакинството. Имате разнообразни интереси и хобита. Времето просто не ви стига. Разбрали сте се с партньора си да поделяте задълженията по дома, децата също помагат, така всеки е щастлив.

5. Вие сте домакиня изкусителка!

Всяко нещо, с което се захванете, вършите с елегантност, финес и голяма доза сексапил. Дори когато не го правите умишлено, това просто е в кръвта ви. Движенията ви са като на котка. А облечете ли и по-изкусителни дрехи, ставате абсолютно неустоима. Партньорът ви обича да наблюдава как се движите из дома и бършете прах, гладите, чистите или готвите. Излъчвате сексуална енергия и вашата половинка с удоволствие се наслаждава на това. Превръщате всяка работа в наслада за сетивата. Влагате сърце и душа във всяко начинание. Затова и домът ви е отражение на вашата същност – той е закачливо и загадъчно разхвърлян понякога, но винаги ухае прекрасно. А усилията ви в кухнята понякога раждат истински кулинарни шедьоври. Със сигурност съседите завиждат на мъжа ви.

Цветелина Велчева ©