Една сутрин ще се събудите и ще разберете, че тя вече не е с вас и най-вероятно никога повече няма да бъде. Тя ще избере някой, който иска да бъде с нея. Ще бъде с човек, който (за разлика от вас) ще ѝ отвръща със същата любов, с която тя го обича. Пътищата ви може да се пресекат отново в бъдеще, но на нея вече няма да ѝ пука. Най-вероятно ще бъде толкова щастлива, че дори няма да ви обръща внимание. Тя ще си остане същото момиче, което ви е обичало, но с една разлика - ще обича друг.

Вече няма да ви гледа с любов, както преди, и сърцето ѝ няма да замира при вида ви. Знаете ли защо? Когато най-накрая е разбрала, че не сте готов да я обичате толкова, колкото тя обича вас - тя е решила да посвети цялата си любов на себе си и в резултат на това е станала щастлива. Ще видите в нея увереност, която не е била налице преди.

Веднага щом видите промяната й, ще почувствате угризения на съвестта и ще се обвинявате, че не сте я обичали така, както тя заслужава да бъде обичана. Ще съжалявате, че сте пропуснали тази, която ви е давала любов тогава.

Тя ще ви липсва, но никога няма да можете да си я върнете. Тя винаги е насочвала цялото внимание във връзката ви към вас. Тя беше момичето, което винаги тичаше до телефона, за да ви отговори възможно най-скоро, защото не искаше да ви кара да чакате, а вие понякога дори не си правехте труда да ѝ отговаряте на обажданията ѝ, защото не смятахте, че тя го заслужава.

Но времето ще мине и вие ще гледате общите си снимки и ще си спомняте за миговете, когато тя все още беше ваша. Ще съжалявате, защото не сте осъзнали щастието си и не сте го оценили по-рано. Тогава не сте забелязвали всичко, което тя е правила в името на връзката ви. Едва сега ще осъзнаете колко глупаво сте постъпили, като сте я оставили да си отиде.

Ще ви липсват онези моменти, когато тя можеше да ви подари подарък без причина и ви казваше, че ви обича, толкова често, че вие спряхте да обръщате внимание и да го оценявате.

В този момент всичките ви чувства и емоции ще се стоварят върху вас като цунами. Ще изпитвате дълбоко съжаление, тъй като ще осъзнаете, че никога повече няма да срещнете момиче в живота си, което да ви обича толкова силно, колкото тя. Загубили сте момиче, което е заслужавало любов, но вие не сте били в състояние да ѝ я дадете.

Ще потънете в собствената си тъга и съжаление, защото няма да можете да си я върнете, защото тя е решила да продължи напред. Да намери щастието другаде. Вие сте губещият и ще трябва да забравите за нея, но това няма да е толкова лесно. В края на краищата малцина могат да забравят човека, който ги е обичал така, както никой друг досега (или занапред). Тя бе единствената, но ти я загуби.

Източник: cluber.com.ua