Не преставате да се самозалъгвате, постоянно се опитвате се да го оправдаете. Вероятно просто се нуждаете от някакво обяснение за случващото се, което да ви утеши.

Не, той не се държи зле с вас, защото е уморен. Не е студен и дистанциран, защото е стресиран. Не е спрял да ви говори, защото главата му е бръмнала от проблеми. Не.

Единствената причина, поради която не се опитва да спаси връзката ви, е, че не ви обича. Действително е така. Дълбоко в себе си знаете ЗАЩО ТОВА Е ИСТИНА.

Знаете, че цялото това поведение не следствие от неговата срамежливост или предпазливост. Знаете ,че той не е от онези резервирани и потайни момчета, които понякога сте срещала в живота си.

Той не се плаши от вашата доминантност или от вашата сила и смелост. Той не е от момчетата, които биха се уплашили от любовта, която можете да му дадете. Целият проблем се крие в отношението му към вас: в действителност не ви обича достатъчно, за да отговори със същата пламенност на вашите чувства.

Мъжът, който е истински влюбен, никога няма да спре да се бори за вас и вашата любов.

Мъжете обичат чувството на преследване. Това е част от тяхната природа. За тях всяко нещо в живота придобива по-голяма стойност, ако е постигнато чрез постоянство и упорита работа. Нищо в този живот не идва лесно - особено любовта.

Ако един мъж е истински влюбен във вас, той ще направи всичко възможно, за да накара и вас да го обичате. Определено ще бъде мотивиран от предизвикателството, което му дава възможност да спечели от вашата благосклонност.

Мъжете обичат да поемат нещата в свои ръце, когато става въпрос за любовни отношения. За тях няма нищо по-непоносимо от това да седят и да чакат да им поднесете сърцето си на поднос.

В подобни моменти мъжът се превръща в ловец. Винаги е било така. Той винаги активно ще ухажва жената, в която е влюбен. Ето защо ако един мъж не ви отдава своето внимание, то най-вероятно не бихме могли да говорим, че изпитва дълбоки чувства.

Разбира се, той може да намери куп оправдания за поведението си. Например че е зает, че го измъчват различни проблеми, че в личен план има въпроси, които все още не е разрешил.

И всичко това може да е вярно. Но трябва да знаете, че ако той наистина ви обича, нито една от тези причини няма да има значение за него.

Така че ако се държи така, сякаш не му пука, значи наистина не му пука. И това е горчивата истина, с която трябва да се сблъскате. Не е по силите ви да го накарате да ви обича.

Да, бихте могли да му дадете време, за да подреди мислите в главата си и да осъзнае какво точно иска (и дали това сте вие). Но най-разумното нещо, което можете да направите, е да го оставите да си отиде. Той не ви обича и най-вероятно никога няма да ви обикне. Заслужавате връзка с човек, който ще отвърне на чувствата ви. А с този вероятно нямате работа.

Не го оправдавайте, като казвате: "Той е мъж и те не знаят как да изразяват чувствата си, но дълбоко в себе си ме обича“. Престанете да се осланяте на илюзии.

В края на краищата винаги разбираме какво изпитва един мъж към нас в действителност. И думите не са необходими за това – неговите действия са достатъчно красноречиви.

Ако не полага никакви усилия, за да запази връзката ви, тогава изводът се налага от само себе си. Колкото и да сте упорити, трябва да приемете факта, че не ви е писано да бъдете заедно. Намерете сили и смелост да дадете на мъжа свободата, от която се нуждае.

Повярвайте, че в крайна сметка ще успеете да срещнете човека, когото чакате толкова дълго. Вярвайте, че ще намерите любовта – тя ще ви връхлети, когато най-малко я очаквате. Тогава ще осъзнаете, че това е най-хубавото нещо, което някога ви е сполетявало.

Когато любовта ви намери отклик в сърцето на друг човек, ще почувствате огромна радост и топлина, които няма да можете да овладеете. И това ще ви се случи само когато срещнете своя човек.

Източник: cluber.com.ua