Имаме удоволствието да ви представим изцяло обновената визия на научнопопулярния сайт Obekti.bg - част от „МИТ Прес“, който издава сп. "Мениджър", новинарския сайт "Мениджър Нюз", както и сайта за настоящи и бъдещи родители „Новите родители“.

От главната страница до отделните материали – всичко е по-стилно, по-функционално и по-интуитивно от всякога. И най-вече - предоставя много по-добро изживяване за всеки наш потребител от компютър, таблет или смартфон.

Нашите редовни читатели със сигурност ще забележат, че сме отворили две нови основни рубрики – Природа и Медицина. В първата ще имате възможност да четете най-разнообразни материали, посветени изцяло на животните, растенията, дърветата и въобще – на всички живи организми, с които споделяме нашия дом, Земята. В Медицина пък ще публикуваме актуални материали, свързани най-големите пробиви в областта на здравето и медицината.

Стартираме и няколко нови под рубрики: Граматика и За това се говори, В Граматика ще откривате кратки учебни статии, с които да си опресните знанията по български език. От време на време дори ще Ви даваме възможност да проверявате наученото и чрез тестове. За това се говори пък ще съдържа материали, посветени на най-горещите теми в областта на науката и технологиите. Теми, които вълнуват обществото ни и за които буквално не престава да се говори в медийното пространство.

Нещо повече – вътрешните страници с материалите предлагат повече свързано съдържание от всякога, а благодарение на изцяло обновената ни рубрика ФОТО пък разглеждането на фотографии е по-лесно от всякога.

Не на последно място – вече и вие, нашите читатели, можете да допринасяте със съдържание към сайта!

Попаднали сте на любопитна новина, подходяща за някоя от рубриките ни? Пътували сте до интересно място и искате да споделите с нас своето преживяване под формата на пътепис? Написали сте оригинален разказ, който смятате, че ще се хареса на нашата аудитория? Изпратете ни своите текстове, като кликнете на бутона „добави статия“ в нашия сайт, разположен в горната лента над нашите основни рубрики, а ние ще публикуваме материали в рубриката „Читателски обекти“.

Приятно сърфиране!