„Шегите на Амура са безкрайни. На брака ще научиш скоро всички тайни.“

Едно от много пожелания, които ще откриете в любимите късмети за баница на Студио Дада.

Зад Студио Дада стоят Марияна, Миглена и Ани. Стремежът да са новатори, да създават продукти, които никога не са били предлагани на пазара е началото на много от техните творения.

Така първо се появяват характерните им късмети за баница, които вече шест години радват хората с оригинален дизайн и пожелания. Специфичната форма на елха и подредбата върху  баницата са оригинална идея на Студио Дада, която през годините е елементът, повтарящ се във всички техни комплекти с 16 късмета.

 

Тази година решават да обогатят линията с продукти, които са актуални около празниците и представят коледни играчки от дърво.

Вдъхновени от скандинавския минимализъм, тези пет изчистени форми, приютяват силуети на коледни и зимни символи, обагрени в наситени цветове.

 

Новият календар с "Цветни истории" за 2021 г. се предлага в два варианта – стенен и настолен, с елегантна дървена поставка. Изработен е с голям ентусиазъм и радост - от събирането на всяко цвете, листенце или пръчка, до композирането на всяка жива картина.

В него са вложени страстта и любовта на момичетата към цветята и детайла, защото именно тези емоции са най-голямата им сила, както те самите казват.

Както понякога случайно или неслучайно става, пътищата на хора със сходни интереси се преплитат.  Събира ги желанието да създават нещо красиво, да доставят удоволствие за себе си и за другите.

Когато декорират първата си сватба “заедно“, преди около 10 години, те все още не се познават.  Ани и Миглена изработват приказна декорация, а Марияна в ролята на кума, прави сватбения букет от нежни полски цветя. Този момент поставя и неосъзнато начало на техния съвместен професионален път.

Трите се допълват в много отношения, но всяка притежава повече опит в дадена област  и това помага да изградят едно хармонично цяло помежду си. Миглена е майстор в илюстрацията и графичния дизайн, Йоана е водеща сила в цветята и детайлите, а Марияна влиза в ролята на двигател и организатор на процесите и идеите, които реализират заедно.

Момичетата от Студио Дада се надяват техните творения да внесат весело и цветно настроение по време на предстоящите празници. И пожелават на всички да влезем заедно в една по-добра, по-смела и обещаваща 2021 година.

Повече за Студио Дада на studiodada.eu.