В разгара на Световното по футбол всички са под влияние на футболните страсти. Звездите на терена привличат внимание не само с играта, а и с доста атрактивната си визия. Футболните звезди са под светлините на прожекторите и под специален мониторинг на феновете, заради това се стараят да изглеждат добре. Но дори и най-големите футболисти имат своите слабости и това са десертите и шоколада, съобщават от foodpanda.  Кой какво обича да похапва, може да прочетете в следващите редове. 

1. Кристияно Роналдо: Безспорно той е най-известният и богат футболист днес. Споделя, че рядко си позволява сладки нещо, но когато го прави изяжда по един цял пай с кайсии.  
 
2. Жерар Пике: Той обожава торта „Бънд“, която е тежка, маслена и покрита с шоколадова глазура. 

3. Франк Лампард: Неговия любим десерт е домашен кекс с Нутела. Предпочита да го консумира сутрин с кафе и топка сладолед. 

4. Луйджи Буфон: Любимият десерт на италианския вратар е мелбата. Той споделя, че не се ограничава в неговата консумация. 

5. Кака: Кака се шегува, че чрез любимия си десерт приема достатъчно количество Витамин C. Той обича да похапва лимонен пудинг. 

6. Уейн Руни: Шоколадово суфле, този популярен десерт е слабото място на Уейн Руни. 

7. Златан Ибрахимович: Хърватинът обича да похапва чист шоколад, с по-висок процент на какаово съдържание. 

8. Неймар: Това, което може да изкуши Неймар е домашна бисквитена торта, с яйчен крем и поръсена с много орехи.

9. Лео Меси: Носителят на 5 приза Златна топка, обича да хапва палачинки, заедно със съпругата си и двете си деца.