Сигурно често си си задавала въпроса дали те обича истински. Влюбена си до уши и всъщност си убедена, че този мъж е единственият. Може би и той ти се е врекъл във вечна любов, но още не го е показал. А според теб делата са по-важни от думите. За да разбереш какво означаваш наистина за него, провери дали знае следните 7 важни неща за теб!

1. Коя е най-добрата ти приятелка

Този въпрос едва ли ще го затрудни, защото знае много добре с кой член на семейството или с коя приятелка поддържаш най-близки отношения.

2. Кое е любимото ти ядене

Когато нямаш настроение или просто се нуждаеш от малко качествено време, той знае съвсем точно как да те зарадва. Сервира ти най-големия бургер, който е успял да намери, или може би спагети болонезе. Определено познава кулинарните ти слабости, защото иска да си щастлива.

3. Кои са най-големите ти страхове

Това, че превъртяваш при вида на голям паяк на тавана, отдавна не му прави впечатление. Но когато се отправяте на кратко пътуване за уикенда и изведнъж те зачовърка мисълта дали си изключила ютията, изпадаш в истинска паника. Понеже отлично те познава, преди да тръгнете той е проверил тихомълком всички електрически уреди в къщата, за да може по-късно да те успокои. 

4. Помни ли годишнините ви

Признаваме, че във времена, когато вече не задаваме заветния въпрос „Искаш ли да ходиш с мен?“, е трудно да се определи точният ден, в който сте решили да започнете сериозна връзка. Все пак непременно трябва да изберете една дата и по-важното е за него тя също да означава нещо.

5. Какво не харесваш у себе си

Трупнала си някое друго килце на бедрата, но най-много мразиш увисналите си подмишници. Все едно какво е, той е длъжен да познава слабостите ти и въпреки това – или точно затова – да те обича с цялото си сърце.

6. Знае прякора ти

От години всичките ти приятели не те наричат с истинското ти име, а с прякора ти от детството. Независимо дали и любимият ти използва това галено име, трябва поне да го знае.

7. Как пиеш кафето си…

Да бъдем честни: с какво обичаме най-много да ни събуждат сутрин? Разбира се, с огромна чаша изпускащо пара кафе. Дали го предпочиташ черно, с три бучки захар или със соево мляко, това партньорът ти би трябвало да знае и да го бутнеш насън (и да ти го поднася в леглото!).