Неща, за които не обичаме да говорим, защото ни поставят в неудобно положение или ни представят в лоша светлина, могат непоправимо да ни изложат. Затова е много важно да намерим човек, на когото сляпо можем да се доверим и който ще съхрани тайната ни. Ето кои зодии умеят  да си държат устата и никога няма да ви разочароват:

Скорпион

Скорпионът е изключително потаен. Като никой друг зодиакален знак той внимава много с кого какво ще сподели. Обикновено минава дълго време, докато някой спечели доверието му. Но дори и тогава не е напълно сигурен дали да му разкрие съкровените си чувства и мисли.  Недоверчивостта му е пословична и ако към нея се прибавят и разочарования, би могло да се очаква, че Скорпионите по-скоро ще отнесат тайните си в гроба, отколкото да ги доверят на някого.  

Риби

Също толкова добри пазители на тайни са и Рибите. Не напразно съществува изразът „Мълчи като риба“. Чувствителните Риби добре знаят кога е по-добре да си държат езика зад зъбите и  пазят съвестно поверените им тайни. Те не се учудват на нищо и дори да им споделите нещо скандално, няма да ви осъдят. Пред тях можете да си кажете всичко като на изповедник и да сте сигурни, че и най-срамните ви тайни ще бъдат опазени.

Лъв

Въпреки господарския си маниер или може би точно заради него, Лъвът умее отлично да пази тайни. Той в никакъв случай няма да предаде доверието, което сте му гласували, защото този горд и великодушен знак е свикнал хората да изливат душата си пред него. Извън всяко съмнение е, че Лъвът не иска да се покаже като подъл предател, а като първокласен довереник.  Той ще брани тайната ви със зъби и нокти.