Нека бъдем честни - всички обичаме да ядем. Особено вечер преди лягане. Но толкова много пъти ни се напомня, че това е лоша идея и каквото и да хапнем се лепи по нашите бедра. Въпреки това, последните проучвания показват, че нещата не се случват точно по този начин и има продукти, които може да ядете през нощта, без да трупате килограми. Разбира се, ключът се крие в умереността, така че не забравяйте това. Представяме ви списък с храни, които имат голямо съдържание на протеини и малко количество захар.

1. Сирене

Отново - умереност, умереност, умереност! Когато предлагаме сирене за вечерна закуска, имаме предвид парченце, а не цял килограм. Този продукт съдържа голямо количество фибри, които помагат за засищане на тялото до следващия ден. Може да използвате нискомаслено сирене като вечерна закуска, за да поддържате теглото под контрол.

2. Извара

Изварата съдържа казеинов протеин. Той се усвоява изключително бавно от организма. Това го превръща в един от най-добрите протеини за вечерна закуска, тъй като повишава чувството на ситост.