Изневярата е най-честата причина двойката да се раздели. Може ли да забележим първите симптоми и дали няма последни да разберем, това, което всички околни вече знаят? Може ли да разпознаем мъжа, който изневерява?
Бенедикк Ан, експерт по семейни взаимоотношения, насочва към най-очевидните симптоми в topsante.

1. Трудно може да бъде открит
От известно време вашият партньор непрекъснато отсъства и не може да се свържете дори по мобилния. И е толкова сложно да влезете във връзка с него все едно звъните на спешния 112.

2. Не присъства
До преди време сте били неразделни, впити един в друг като мида в скала под водата. Разходки, танци, готвене, вечери ... Почти всичко сте правили заедно. Сега нещо се е променило. И партньорът ви се е „заличил“ от този кадър и се е отдръпнал.

Вие сте сама в тези дейности, а той не проявява интерес към събирания и срещи с приятели. И накрая вие отивате там сама. Друг сигнал, че край него има друга – той се впуска да подновява връзки с далечни роднини, например братовчеди, които вие въобще не познавате и дори не сте виждала. А липсва на семейните сбирки.

3. Внезапно започва усилено да спортува
Спортът никога не го е вълнувал, освен, ако не го гледа по телевизията. И въпреки, че се оплаква от корема, който „става все по-голям“, той винаги е предпочитал канапето пред това да се поти рамо до рамо с вас по време на джогинга. До момента, в който в средата на зимата взема твърдо решение да започне да спортува и всеки ден ходи във фитнеса, за да прави плочки.

4. Любовното му минало
Вие имате подозрения, че ви изневерява, а и нищо от любовното му минало не ви успокоява. Знаете, че е измамил няколко бивши. Познавате и тази, последната, която напусна заради вас...

Дали по природа не е по-фриволен, а не сериозен във връзките? Подмятанията на приятели, че е „сериен сваляч“ и страхът му от обвързване, увеличават притесненията ви.

5. Обръща прекалено внимание на външността си
Освен че внезапно се е увлякъл по спорта, вашият партньор, който през цялото ви съвместно съжителство е проявявал шопингфобия, ненадейно става грижлив към външността си. И се облича по последна дума на мода. Сутрин прекарва около час в банята, за да излезе оттам хубав и секси като манекен от списание.

6. Получава SMS посред нощ

Вижте още на страниците на Новите родители.