Нова секс мода с гарантиран оргазъм завладява спалните: колибри! Ето кое е особеното на тази поза и от кой момент нататък става опасна.

При колибри ролите са разпределени ясно от самото начало. Има „даващ“, който глези партньора или партньорката си с уста, и „получаващ“. Тук особеното е, че получаващата личност има пълен контрол върху оралното удоволствие. Даващият застава на четири крака пред получаващия, който коленичи и изправя горната част на тялото си. Докато даващият е опрял длани на пода, получаващият може да определя къде и с каква интензивност да действа с уста и устни другият. Позата колибри добавя към акта в стандартната коленичеща поза за орален секс животинска динамика, която истински подлудява получаващия!

Тъй като в поза колибри ръцете не влизат в употреба, интензивният зрителен контакт може да засили усещането. Колибри се смята за мека версия на БДСМ, тъй като единият от двамата партньори поема пълния контрол.

Но което на пръв поглед изглежда секси, бързо може да стане опасно. Ако мъжът тласка прекалено силно в разгара на екстаза, даващата личност лесно може да пострада. Особено ако поема члена дълбоко, чак до гърлото.