1. Ягодов чийзкейк

Вие имате мечтателен поглед към живота. Вие сте мечтатели и обичате да си измисляте. Често обаче превръщате мечтите си в реалност именно защото не се отказвате от тях и не позволявате на другите да ви разубедят. Харесвате забавленията, оптимисти сте и в природата ви е да мотивирате другите. Склонни сте да трупате напрежение във врата и раменете. Ще го разсеете, като дишате дълбоко.

 2. Боровинков чийзкейк

Вие сте широко скроена и креативна личност. Цените високо свободата си и идеите ви често са ексцентрични. Вие сте енергични и приветливи. Обичате предизвикателствата и разнообразието. Монотонността и еднообразието ви потискат, а скуката разболява душата ви. Склонни сте да задържате стрес в долната част на корема. Когато сте преуморени, получавате главоболие.

 3. Малинов чийзкейк

Вие имате реалистичен поглед към живота. Вие сте амбициозни, честолюбиви, притежавате състезателен дух и обичате да контролирате всичко. Хора на действието сте и цените ефективността. Често се нагърбвате с прекалено много задачи и не ви остава време нито за себе си, нито за семейството. Най-често трупате напрежение и стрес в долната част на гърба.