Кои са онези продукти, без които никога не излизате от супермаркета?

Предпочитанията ви издават много за отношението ви към дома, домакинството като цяло и показват какви са вашите приоритети.

1. Млечни продукти

Вие сте практична домакиня. Хладилникът ви е винаги добре зареден. Грижите се за детайлите. Държите семейството ви да бъде обгрижено и да усеща винаги грижата ви. Не може да се каже, че по цял ден се грижите за дома да е спретнат и чист, защото не искате да живеете в стерилна среда. Захванете ли се обаче с домакинските работи, нямате равна на себе си. Въпреки че не чистите по цял ден, все пак държите домът ви да бъде спретнат. Ако обаче не сте успели да измиете чиниите от вечерята, няма да започнете да си скубете косите. Кулинарията не е най-силната ви страна, но когато ви дойде музата, сътворявате невероятни вкусотии, с които истински изненадвате радвате близките си.  

2. Месни продукти

Вие сте домакиня перфекционист. Държите от всичко винаги да има по много. Всеки трябва да е добре нахранен. Не оставяте празно място в хладилника, а на печката обикновено се приготвя поне едно ястие на ден. Домакинската работа никак не ви тежи. Вършите всички домакински задачи с лекота. Вие сте идеалната домакиня за всеки мъж. Умеете да поддържате дома в изрядност ред и сякаш това наистина ви се удава. Обичате вкъщи да ви е подредено, уютно, чисто и спретнато. В кухнята сте истинска фурия. Обичате да експериментирате и да изненадвате семейството си с нови рецепти. Нашият съвет е да намалите темпото и да обръщате повече внимание на себе си.

3. Плодове и зеленчуци

Вие сте стриктна домакиня. Държите на подредеността, на режима, на здравословното хранене. Тъй като това е ваш начин на живот, на никого не тежи, защото е част от бита и ежедневието ви. Домакинската работа никак не ви тежи. Вършите всички домакински задачи с лекота. Умеете да поддържате дома в изрядност ред и сякаш това наистина ви се удава. Обичате вкъщи да ви е подредено, уютно, чисто и спретнато. В кухнята сте истинска фурия. Обичате да експериментирате и да изненадвате семейството си с нови рецепти. Нашият съвет е да намалите темпото и да обръщате повече внимание на себе си.

4. Хлебни изделия

Вие сте фриволна домакиня. Държите повече домашните ви да са доволни и щастливо нахранени. Не внимавате прекалено в калориите и не следите постоянно кой какво яде. Често си позволявате сладичко. Обичате палачинки и семейни глезотии, които ви сплотяват. При вас нищо не е на всяка цена. Гледате на живота с усмивка. Затова, когато ви сполетят поредица от злощастни стечения на обстоятелствата, вие предпочитате да ги приемете с чувство за хумор. Счупена прахосмукачка, загоряла манджа, протекла пералня – нищо не може да развали настроението ви. Приемате нещата спокойно и с усмивка. В кухнята не следвате рецепти, а действате по усет. Понякога се получават истински шедьоври, друг път хвърляте вечерята в кофата. Важното е, че излизате от всяка ситуация с усмивка.

Цветелина Велчева