Хумористичен хороскоп за 2019 г.

17 януари 2019 г., 10:24
11832

Shutterstock

Овен

През 2019 година ще се устремите към целите си мъчително и бавно, но затова пък без никакъв успех. Затова по-добре не си поставяйте цели изобщо, ами гледайте да избутате до 2020 г. Не разчитайте много на късмета си, защото достатъчно го подритвахте през изминалите години, та сега не иска и да чуе за вас. Много е вероятно да не си намерите свястна работа и през тази година, но така пък няма да се налага да ходите на скучни фирмени коледни партита. В личен план изобщо не се надявайте на промени. Ако продължите да получавате тиган или чорапи за рождения си ден, помислете си за онази съседка от горния етаж или за съседа с големия номер обувки. Годината е отлична за нови приятелства – най-вече виртуални, защото реални почти не останаха.

Телец

Винаги сте си мечтали за голяма къща с веранда, с градинка, в която да си засаждате зеленчуци и да отглеждате цветя. Планетите са се подредили така, че и тази година няма да я получите. Но пък погледнете от добрата страна на нещата – гарсониерата се чисти къде-къде по-лесно от цяло имение! В личен план ви очакват големи изненади – най-вече неприятни, но все пак изненади. Дами, около летния сезон е възможно да ви заговори висок, красив и усмихнат мъж. Най-вероятно ще ви поиска пари за плажния чадър. Господа, не вярвайте на жена, която ви се усмихва кокетно на касата на супермаркета и ви казва, че изглеждате страхотно, но В същото време Ви моли да й продиктувате номера на баркода, защото не може да го види без очила. Вярно, че любовта е сляпа, но въпреки това имайте едно наум.

Близнаци

Изключително благоприятна година да се научите да плетете. Все пак не може без съвсем никакви умения в този живот. В летния сезон дамите е възможно да попаднат в силната и страстна прегръдка на загорял от слънцето широкоплещест мъж – спасителят на плажа, който ще им спаси живота, докато се давят на два метра от брега, обърнали се от надуваемия си лебед. Подходящо време, за да увеличите семейството си. Имайте предвид обаче, че ви очакват минимум близнаци, така че пребройте децата у дома и пак помислете. В заплатата ви най-сетне се очакват промени – ще я намалят поради стеснен бюджет. И онези купони за храна бяха за последно – кой ял-ял. Добре, че звездите ги предсказват тия работи, че да имате време да се подготвите психически.

Рак

2019-а е Вашата година, Раци! Тоест всичко ще върви назад – късметът, работата, личният ви живот, заплатата ви, онази играчка на пружина на детето, в която постоянно се спъвате. Похвално е, че не се отказвате и продължавате да крачите срещу всички тези несполуки. Рано или късно ще грохнете обаче, така че не си давайте чак толкова зор. Към средата на годината нещата ще се стабилизират – ще стъпите стабилно на земята и ще се примирите с реалността. За всичко това обвинявайте ретроградния Меркурий! Годината е подходяща да се финализират дела и да се постави точка – в края на молбата ви за напускане от работа например.

Лъв

Тази година ще се самоусъвършенствате – в търпението си, докато чакате на опашка пред кабинета на педиатъра; в ловкостта си, докато си намирате място в метрото в пиков час; в издръжливостта си, докато мъкнете торбите от пазар в едната ръка и тротинетката на детето в другата (а него може и със зъби да го разнасяте). Ако не сте обвързани, ще ви спестим напразните надежди, за да не ви разбият сърцето – ще си останете такива и тази година. Затова пък ще компенсирате с редица вълнуващи срещи с непознати, които ще ви накарат да благодарите на късмета си, че нямате половинка. Звездите вещаят за вас неочаквана промяна – най-сетне ще смените обстановката: защото покривът ще протече, ще наводни апартамента, докато сте на една от безсмислените си срещи с непознат, и ще се наложи да подновите всичко.

Дева

Ако имате чувството, че взимате постоянно грешни решения и че не ви върви, вероятно сте прави. Годината е отлична, за да затвърдите това чувство. Предоставя ви се прекрасна възможност да се провалите в изпита по кормуване или в кандидатстването за нова работа. Или в нещо друго – импровизирайте смело! През зимния сезон ви очакват обичайните схващания в кръста, но добрата новина е, че тази година няма да се срине интернет мрежата ви на Черния петък и ще успеете да си купите онзи масажор с намаление - висенето пред компютъра от ранни зори ще даде своите богати плодове. Звездите вещаят също интересно запознанство в личен план – издаваме ви, че ще се осъществи из коридорите в отделението по травматология.

Към втората част

Всички права запазени ©Цветелина Велчева

Коментари