Ако не можете да намерите сродната си душа и ви обземе чувство на безнадеждност, не се опитвайте панически да запълните празнотата. Ще срещнете подходящия за вас човек точно в момента, в който спрете да търсите любовта и решите да се съсредоточите върху себе си. Точно така работи всичко.

Като се грижите за неотложните си проблеми и се наслаждавате на всяка минута от живота си, вие привличате любовта в живота си.

Законът за привличането гласи, че във всеки един период от време ние привличаме към себе си само онези неща, които наистина можем да получим точно сега. Ние привличаме към себе си хора, чиито вибрации резонират с нашите.

Така че ако усещате, че си имате работа само с незрели хора, значи е време да повишите вибрациите си. Това означава, че като излъчвате високочестотни вибрации на любов, мир и хармония, ще привличате хора и неща с подобни вибрации.

Ако ви липсва търпение, ако не можете да се свържете с вътрешното си Аз, ако сте лишени от усещането за щастие и мир, ще продължите да срещате по пътя си личности, които не могат да ви донесат щастие.

Ако в живота ви не се случва нищо хубаво, тъжни сте или сте разочаровани, това само увеличава риска да срещнете хора, които се опитват да се възползват от вас. Сякаш сте заклещени в този токсичен порочен кръг.

Престанете да се самосъжалявате. Вместо това започнете да живеете живота си. Наслаждавайте се на личния си живот, докато можете! Приемете се такива, каквито сте, обичайте себе си и живота си. И спрете да се сравнявате с другите.

Отхвърлете страха, завистта, ревността, неудовлетворението, негативизма, тъгата и всички онези неща, които ви дърпат надолу и ви пречат да получите това, което искате.

Изпълнете живота си с радост, щастие, мир, хармония и любов. И ще видите какво ще се случи. Очаква ви истинска магия!

Източник: cluber.com.ua