Добрата жена си заслужава.

Не вярвай на филмите, които заявяват, че всяка жена, която е влюбена, е вярна, каквото и да се случва. Не си мисли, че тя ще те чака, за да разбереш какво искаш от живота или за да изградиш кариерата, за която мечтаеш, докато не решиш да се изживееш живота си с нея...

Би било прекрасно, нали?

Да, би било страхотно, ако живеехме в романтична комедия, но ралността е друга... Защо ли? Днес жената ще ти даде шанс – първи, втори, трети.. Когато обаче реши, че няма да търпи повече, ще си тръгне и никой или нищо няма да промени мнението ѝ.

Разбираш ли? Една жена може да ти даде много шансове, повече, отколкото заслужаваш, защото се е влюбила в потенциала, който е видяла в теб. Тя вярва в теб, когато ти не го правиш, вярва във възможностите ти и какво можеш да постигнеш.

Това, за съжаление, е и причината защо толкова много жени са във връзки, изпълнени с обиди и неуважение.

Когато една жена разбере, че е търпяла достатъчно, си тръгва. А веднъж усети ли красотата на живота си без теб, няма шанс да си я върнеш. Няма значение и колко пъти ще се опиташ да я спечелиш и убедиш, че си по-добър, тя ще е друга и няма да е твоя.

Започни да храниш егото си, повтаряйки си как тя не е била за теб, защото си е тръгнала.

Истината е, че никой човек със здрав разум не би останал и търпял глупостите ти! Никоя жена не заслужава живот, изпълнен със стрес, болка, драма. Не можеш да я накараш да чака прекалено дълго.

Защото когато си тръгне, това означава единствено, че най-накрая тя е решила да избере себе си. Запомни, че не тя, а ти си причината да го направи! Ще съжаляваш, че си изгубил такава жена, защото когато е била до теб, тя е била твоята опора. Ще съжаляваш, че си я изгубил, когато се срещаш с други жени. Разликата е, че тя те е обичала и в лошите ти моменти, а те няма да разберат за тях, а ако ги видят, ще избягат...

Това ще са моментите, в които ще осъзнаеш какво си имал до себе си, в ръцете си. Имал си качествена жена, която е била готова на всичко за теб, подкрепяла те е и те е обичала с цялото ти сърце.

А ти какво си направил?

Пуснал си я. Отблъснал си, защото не си знаел това. Осъзнал си го чак когато нея вече я няма.

Няма какво да направиш, тя няма да се върне...

Източник: Dama.bg