Популярната блогърка Ракел Изабел де Алдерте се обръща към всички млади жени, на които предстои да сключат брак, с няколко житейски съвета, получени от нейния собствен баща.

Bright Side обобщава седем от тези мъдрости, които могат да се отнасят за всяка една млада дама.

1. Съпругът трябва да е някой, който те разсмива

Животът е труден и ще се сблъскаш с много болка, затова направи така, че ще го прекараш с някой, който да направи всичко това малко по-поносимо.

2. Ръцете му трябва да са напукани

Това значи, че е свършил някакъв физически труд или че може да се бие, когато се наложи. Това са неща, които ще се случват често и човекът до теб трябва да е способен на труд и борба.

3. Преди да кажеш "Да", изнерви го - стресът променя хората

Ако пие, напий го, защото така ще научиш повече за скритите му мисли. Виж как действа и разсъждава, когато е уплашен или болен. Тези ситуации показват истинската страна на човек.

4. Довери се на инстинктите ти

Ако дори за миг се почувстваш не в безопасност с него, просто стани и си тръгни. Не бива да бъдеш с такъв човек.

5. Ако поставя парите пред теб, ти ще си просто негова собственост

Парите и любовта са стари врагове. Много бракове завършват с развод заради финансови проблеми. Гледай да не дава приоритет на парите, защото така винаги ще си на заден план.

6. Това как един човек се държи с животните е добър показател как ще се отнася с децата

Ако го видиш да замахне на куче, остави го. И в най-лошите си моменти, животните не са и наполовина дразнещи, колкото децата. Вашите деца ще правят пакости, но баща им трябва да е търпелив и любящ.

7. Ако не те боготвори, не те заслужава

Ти си моето малко момиче и си съвършена. Ако той не може да види това, загубата е само негова.