Когато е трудно да я обичате, помнете едно. Тя не е странна, взискателна или хитра. Просто в миналото е била наранена и сега иска да се увери, че вие сте различен. Ето защо трябва да останете с нея, докато започне да ви се доверява, защото…

Тя винаги ще ви мотивира да се подобрите.

Не, няма да направи живота ви по-лесен, но ще го направи много по-добър. Тя иска да бъде най-добрата, на която е способна, и очаква същото от партньора си. Никога няма да ви позволи да се откажете от постигането на целите си. Вярва във вас, дори когато е трудно, дори когато не вярвате в себе си.

Тя е истинска стихия, с която малцина могат да се мерят.

Лесно е да отстъпиш, когато не дължиш нищо на никого другиго. Но тя винаги ще прави това, което е най-добро за вас, а не само за да ви угоди през цялото време.

Преживяла е много и се нуждае от нещо повече от вашите посредствени усилия.

Защото е трудно да я обичаш само защото е била наранявана много пъти. И ти би бил внимателен, ако си преминал през същите неща, през които и тя. Да, ще изисква много от теб, особено в началото, но определено си заслужава.

Винаги ще се бори за любовта ви.

Щом спечелите доверието, уважението и любовта ѝ, ще я имате завинаги. Тя знае стойността на един истински добър мъж, който я цени. Затова няма да си тръгне от такъв независимо колко трудни стават времената.

Доверява се бавно, но доверието ѝ си заслужава.

Да, ще ѝ отнеме време да се отвори за вас. Но, честно казано, така е при достойните. Тя не допуска всеки до себе си, така че ако се отвори за теб, това означава, че си специален за нея. Осъзнайте стойността на нейното доверие.

Винаги ще казва истината (колкото и горчива да е тя).

Тя няма да смекчава приказките си, никога няма да ви казва това, което искате да чуете. Тя истински се интересува от вас, затова ще ви каже всичко в прав текст. Това е най-доброто нещо, което някой може да направи за вас, дори и да ви разстрои, и тя знае това. Понякога може да я намразите заради подобни постъпки, но в крайна сметка ще разберете, че е права.

Преминала е през много неща, затова е предпазлива, но и е научила много.

Трудно е да я спечелите на своя страна, но щом го направите, ще имате партньор, който знае точно как да обича. Тя е направила много грешки, но сега знае стойността на добрия мъж и как трябва да се отнася с него.

Знае, че всичко, което си струва, изисква усилия.

И тя е готова да ги положи в името на една добра връзка: просто трябва да е сигурна, че и вие сте сериозни в това отношение. Ето защо в началото е трудно да я обикнеш, но продължавай да опитваш и накрая ще получиш всичко, на което си се надявал, и дори повече.

Тя е сложна, но именно това я отличава.

Знае как да запази независимостта си и в същото време - да обича силно. Тя не е съвършена, но знае коя е. А щом я спечелите, ще имате най-специалния човек в живота си.

Източник: cluber.com.ua