Повечето хора си мечтаят да намерят човека, с когото да остареят – сякаш това е въплъщението на истинската любов. Връзките за цял живот сякаш са на изчерпване обаче. Разводът става все по-модерен, хората са все по-отчуждени един от друг. Въпреки това истинската и голяма любов съществува. Не забравяйте обаче, че тя изисква грижи и внимание. Понякога съвсем мънички, но толкова важни.

Подбрали сме 10 жеста, които със сигурност ще заздравят връзката ви: 

6. Прекарвайте време един без друг, за да си залипсвате.

Много е добре да имате занимания и интереси извън вас двамата. Излезте с приятели, отидете на кино, разходете се с други хора, но намерете начин да прекарвате време един без друг. Ако сте постоянно залепени един за друг, няма да имате време да си залипсвате и да презаредите.

7. Улеснете отношенията със сватовете, като се превърнете в добрия вестоносец.

Може да не харесвате родителите на половинката си, но за нея да е ужасно важно да сте в добри отношения. В такъв случай можете да улесните нещата помежду си, като се стараете да им носите само добри новини. Поканете ги на вечеря, подарете им за уникалната ваза, която са ви подарили за Коледа, приемете с благодарност поканата за неделен обяд и т.н. Отказите и лошите новини оставете на партньора си.

8. Обединете усилията си по общ проект.

Създайте нещо заедно. Само вие двамата. Можете да сготвите заедно обяда или вечерята, да пренаредите дома си, да украсите заедно къщата за Коледа и т.н. Важно е двамата да постигнете нещо заедно. Защо не се запишете на курс по рисуване, танци или чужд език?