10 научно доказани начина да ни харесат

16 април 2018 г., 11:20
1996

Izabela Magier / Shutterstock

Не ви ли се е искало понякога да имате вълшебна пръчица, с която да сбъдвате своите желания? Когато срещнете някого, който ви привлича, не искате да направите и една погрешна стъпка, но как да го спечелите със сигурност?

Запознайте се с няколко прости трика, които доказано работят и можете да използвате:

1. Идете в увеселителен парк. Организирайте своята среща или заведете някой, с когото планувате романтична връзка, в увеселителен парк. Проучване сочи, че влакчетата на ужасите се пълнят предимно с необвързани. Този трик работи само с потенциалните партньори. Ако вече имате или сте имали романтична връзка с някого, това няма да е толкова впечатляващо за него.

2. Яжте повече зеленчуци и плодове за по-сияйна кожа. Доказано е, че здравият вид на кожата зависи от количеството зеленчуци и плодове, приети през деня. Още по-хубавото е, че резултатите са мигновени. Участниците в проучването успяват да зачервят бузи и да заздравят своята кожата само с една порция плодове или зеленчуци. А сияйният външен вид действа като магнит за привличане на вниманието.

3. Поддържайте усмивката си ослепително бяла. Научно доказано е, че белотата на зъбите е сериозен плюс при преценка от пръв поглед. Освен на полезна доза самоуважение, те са признак на здраве и добра генетика, които биха ви помогнали в избора на партньор. Усмивката се краси от това, което се крие зад нея. Така че поддържайте зъбите си бели и не забравяйте да ги показвате по-често, защото никога не знаете кой би се влюбил в усмивката ви.

Страници

Ключови думи:
Коментари