Котките са интелигентни същества. Това важи най-вече за уличните, които са принудени да използват своя интелект максимално, за да оцелеят на улицата. Животът на тези животинчета е труден. Те постоянно трябва да търсят храна и да се борят за живота си.

Тази бяла мъжка котка от Мексико без опашка е имала труден житейски старт. Докато си търси храна обаче, животинчето си намира нов постоянен дом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conejo el Gato (@conejo_elgato) on Apr 13, 2020 at 10:44am PDT

 

Един ден 33-годишната учителка Таня Лизбет Сантос Кой Това го забелязва пред местния супермаркет в Пиедрас Неграс, Мексико. Във видеото, което може да видите по-долу, Таня нежно погалва котарака, след което той започва да я следва в магазина. След няколко секунди я отвежда до рафта с котешка храна и я посочва с лапичка. Животинчето си има предпочитания!

МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ВИДЕОТО ТУК, ако не се изобразява в материала.

Таня е очарована от животинчето. Той не само че получава храна, но и нов любящ дом. Жената го осиновява на мига. Кръщава го Конехо, което означава заек (защото няма опашка). Сега Конехо е на сигурно място, получил е всичката медицинска помощ, от която се нуждае, и дори има любима играчка на име Рене (на снимката по-долу). Конехо вече не трябва да броди из улиците, за да си търси храна, и е една много щастлива котка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conejo el Gato (@conejo_elgato) on Apr 13, 2020 at 11:35am PDT