Кое ни кара да се чувстваме щастливи и сигурни в една връзка? Отговорът е строго индивидуален, а често дори ние самите не знаем какъв е той.

Защо не пробвате този интересен тест? Може би той ще ви покаже онова, което е най-важно за вас в любовта и взаимоотношенията.

Просто погледнете тази красива картина. Какво видяхте първо?

1. Морето

Ако първото нещо, което забелязахте, е морето, вие сте от хората, които винаги виждат голямата картина. Обичате да планирате всеки детайл от живота си - от момента, в който се събудите, до мига, в който затворите очи. Усещането за контрол ви кара да се чувствате комфортно и сигурно.

Това, което най-много искате от връзката, е стабилност и контрол.

Чувствате се на върха на света, когато ръководите другите и поемате отговорността за собствения си живот. Нуждаете се от силен и доминиращ партньор, който е готов да ви позволи да поемете юздите. По този начин ще ви покаже, че ви има доверие - още един важен фактор за вас.

2. Цветето

Ако първото нещо, което забелязахте, е цветето, вие сте чувствителни и романтични. Имате огромно сърце, изпълнено с любов, която искате да дадете на някого, но се страхувате. Постоянно се притеснявате да не бъдете отхвърлени или разочаровани. Не искате да бъде така, но сърцето ви ви контролира.

Онова, което тайно желаете от една връзка, е да са влюбени във вас.

Искате да се чувствате ценени и обожавани във всеки миг от деня. Харесвате романтичните жестове и се нуждаете от партньор, който е готов да ви изнася серенади под балкона, само и само за да спечели сърцето ви. 

3. Лодкарят

Ако първото нещо, което забелязахте, е лодкаря, вие сте оптимисти, но и реалисти. Обичате да се наслаждавате на идеята, че ще бъдете заедно завинаги, но знаете, че това може и да не се случи. Вярата ви в любовта е все още непоклатима. Единствената разлика между миналото и настоящето ви е, че днес се влюбвате много по-трудно.

Това, което желаете най-много от една връзка, е открита комуникация и доверие.

Вие не се нуждаете от романтични жестове. Искате просто някой, който разбира, че една връзка изисква усилия и от двете страни. Нуждаете се от партньор, който може да комуникира открито, който е готов да слуша, когато е нужно. За да спечелят сърцето ви, първо трябва да грабнат вашия ум. 

4. Скалата

Ако първото нещо, което забелязахте, е скалата, вие се страхувате от истинска връзка. Идеята да имате партньор ви допада, но не сте склонни да се разкриете напълно пред някого. Прекратявате връзките рязко, когато нещата станат твърде сериозни. Неведнъж сте избягали от потенциалната любов. Разбира се, един ден бихте искали да имате истинска връзка. Просто не и днес по възможност. 

Това, което най-много желаете, е приятелството и физическата близост без етикети.

Подобен тип отношения има много имена, но в края на деня всичко, което искате, е приятел, с когото можете да бъдете интимни. Статутът на вашата връзка може и да не е ясно дефиниран, но стига отсрещната страна да е склонна да не бърза и да предприема бавни крачки в развитието на отношенията ви, всичко е наред.