Те са в състояние здравата да ви опънат нервите – вечно закъсняващите. Дали закъсняват за работа, постоянно си изпускат автобуса или карат приятелите си да ги чакат цял час в ресторанта – за тях точността е чужда дума. Ако се опитате да им припомните сентенцията „Точността е учтивостта на кралете“, те веднага ще ви парират с думите „Монархията отдавна е премахната“. Ето кои зодии закъсняват най-често.

Близнаци

Въпреки че неспокойните Близнаци не ги свърта дълго на едно място, те някак си се изхитрят постоянно да закъсняват. Това ги прави още по-изнервени и дезорганизирани, отколкото и без друго са. Докато очакващите ги нетърпеливо потропват с крак, Близнаците успяват да отговорят на пет телефонни обаждания и накрая да си забравят ключовете от колата. Така принуждават хората да ги чакат, докато пуснат корени!

Телец

Който не вярва, скоро ще го изпита на собствен гръб: Телците също са пословични със закъсненията си. Но не липса на организация, а спокойната природа на този знак му пречи да се появи навреме. Припряността е чужда на Телеца и когато тръгне за някоя среща, той не само че не бърза, но дори спира да зяпа витрините или се заглежда по представители на срещуположния пол. Дава си толкова време, колкото му е необходимо, и за него никога не е твърде късно.

Водолей

Увлечен в неконвенционалния ход на мислите си, Водолеят обикновено не забелязва стрелките на часовника. Този знак е прекалено зает със себе си и своите идеи, за да се трогне от укорителните погледи на чакащите го. Със свободолюбив и бунтовен дух, Водолеите не позволяват на времето да ги притиска. Късно ли те, те следват своя собствен ритъм – всичко останало им е безразлично.

Лъв

Когато си уговаряте среща с представител на тази зодия, трябва да го извикате поне половин час по-рано от останалите, за да сте сигурни, че ще пристигне навреме. Самоуверени и контактни, Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието. По тази причина нарочно закъсняват, за да може при появата им всички погледи да са вперени в тях. Който се осмели да направи на Лъва забележка за закъснението, бива напълно игнориран; той вече е постигнал целта си, а именно да привлече всеобщия интерес.