Те са харизматични и излъчват магнетичен сексапил. Привличат вниманието върху себе си, без да полагат особени усилия. Който спада към тези богоизбрани, е истински щастливец. Ето кои зодиакални знаци неизменно събират погледите на срещуположния пол и се смятат за много секси.

Овен

Овенът е особено фокусиран върху тялото си и полага специални грижи за външния си вид. С типичната си самонадеяност този знак знае какво да прави, за да се хареса на околните.  Овните умело подчертават своята женственост/мъжественост. С приятните си маниери бързо печелят симпатии. По принцип представителите на тази зодия са неустоими чаровници, които интуитивно знаят какво означава да си секси.

Лъв

Разбира се, този знак също е много сексапилен. С увереното и държане и екстравагантно секси облекло Лъвът често е център на внимание. Наслаждава се на сензацията, която предизвиква с появата си в обществото. С присъщото си тщеславие Лъвовете приемат за напълно нормално, че хората ги намират за секси.

Везни

Богинята на любовта Афродита със сигурност е била зодия Везни. Везните са вманиачени по външността си и се смятат за неотразими. С вроденото си обаяние и усет за красивото те са много привлекателни за околните. Харесват лукса, ценят култовите аксесоари и се обличат по последна мода.  Ето защо, що се отнася до сексапила, при тях трудно може нещо да се обърка.

Скорпион

Загадъчни и вглъбени в себе си, Скорпионите са секси по един много изтънчен начин. Мнозина намират тяхната интелигентност и духовитост за много привлекателни. Трудно може да се устои на притегателната им сила, особено ако е съчетана с физическа атрактивност. Скорпионът знае инстинктивно как да позира и се разтапя от удоволствие, когато вижда, че другите го боготворят.