Във времена на ботокси, силикони, смартфони, роботи, скъпи коли и всякакви невероятни технологии, когато всичко остарява за един ден, единственото, което не излиза от мода, е да мислиш.

Дори най-красивата жена може да те отблъсне, ако няма какво да си кажеш с нея. Как би могъл подобен човек да бъде равноправен и пълноценен партньор в живота?

Дори най-зашеметяващият мачо не би бил толкова привлекателен, ако не разбира шегите ти, ако не цени уменията ти, ако не докосва душата ти.

Интересните хора са ценни. Тези, които имат какво да разкажат, на какво да те научат, да обогатят светогледа и житейския ти опит, да ти помогнат да израснеш.

Най-сeкcи са мислещите хора. Никой не се интересува от тези с празна глава и кухи мисли, които могат да говорят само за материалните си притежания, които се вълнуват само от най-новите теми – няма най-нови теми. Всяка тема е вече стара.

Интелектът е красота. Умът е впечатляващ. Добротата е привличаща. Никоя дреха, никоя скъпа кола, никакъв грим не могат да компенсират празната глава и лошото сърце.

Цветелина Велчева