Стремежът ни към самоопознаване често ни сблъсква с някои наши черти, които може да са трудни за приемане. Тази тъмна страна на нашата личност е известна и като нашата Сянка.

Казват, че тази част от нашето подсъзнание се състои от инстинкти, импулси, смущаващи страхове, желания и потиснати идеи. Тези черти, разглеждани като нашите "тъмни черти", остават скрити в нишите на нашите подсъзнателни умове; те обаче продължават да играят важна роля в решенията, които вземаме в ежедневието ни. Интересувате ли се от това, което се крие във вашата Сянка?

Направете този тест, за да разберете!

Мечката

Вашият основен пътеводител в живота ви е вашето сърце.

Силата в него, която сте усещали още от малки, няма край. Мечката е символ на вашата вътрешна сила. Вие сте силна и волева личност. Можете да се похвалите с невероятна харизма, но в същото време притежавате топлина и спонтанност, които малко хора осъзнават.

Вашите борби, войната между доброто и злото, могат да бъдат намерени дълбоко вкоренени във вашето сърце, влияещи върху всяко ваше емоционално решение.

Вашата Сянка е невероятно силна и мощна, много подобна на тази на мечката. Всъщност може да откриете, че понякога е твърде силно, за да се чувствате така, сякаш можете да се справите с нея. Ако чувствате, че енергията на тази сила надделява, трябва да се научите да я приземявате. Най-ефективният инструмент за това е да практикувате медитация. Прегърнете емоциите, които вашето самоуправление на сянката придвижва напред и ще впрегнете способността да я контролирате.

Планината

Вашият основен пътеводител в живота ви са вашите мисли.

Постоянно се усъвършенствате. Това е труден път, който изисква много усилия, за да се изкачите на върха. Не се страхувате от малко упорита работа и вероятно сте работохолик, поставяйки кариерата си пред личния си живот. Вие чувствате, че сте изтощени, но не можете да се отдръпнете от всичко, за което се чувствате отговорни и извършвате ежедневно.

Горната част на планината е самотно място, което е представително за начина, по който гледате живота си. Изградили сте големи стени около сърцето си, като държите по-далече всеки, който може да се опита да се приближи до вас. Това се дължи на факта, че сте се убедили, че никой друг не би могъл да ви разбере. Истината е, че вие ​​също имате дълбоко вкоренено желание за приемане, което никога няма да получите, ако не си позволите да се отворите и да бъдете честни с онези, които ви интересуват.

Дърветата

Вашият основен пътеводител в живота ви е духът ви.

Ако първият аспект на тази картина, която се откроява за теб, беше гората от дървета, тогава си много социален, дори и да не ти е грижа да го признаеш. Подобно на взаимосвързаните корени на дърветата в гората, вие желаете да изградите връзка с всички, с които сте свързани в живота си - семейство, приятели, колеги, тези, с които споделяте хоби и т.н.

Вие сте силно емоционален индивид; но може да се чувствате така, сякаш трябва да скриете тези емоции от хората около вас. Не позволявайте на факта, че сте били изоставени от хора в миналото, да ви спира от поемането на настоящите ви отношения към по-дълбоко, по-свързано ниво. Отворете се за приятелите си и преживейте реалността на живота заедно - смейте се, плачете, викайте, флиртувайте - Споделете върховете и дъното, които идват с истински живот.

Луната и звездите

Вашият основен пътеводител в живота ви са мечтите ви.

Ако първото нещо, което виждате, е малката луна и нейните звезди, това може да е знак, че сте на духовно ниво, което е много по-дълбоко от повечето, които ще направят този тест. Можете да бъдете сравнени с онези от Приказния свят, магически същества, които са били докоснати от духове и същества, които са извън нашето собствено царство.

Вие имате връзка с многото висши и невидими сили в този свят, докато сте будни и в мечтите си. Докато спите, може да сънувате много подробни сънища, по време на които сте посетени от ангели, феи или любими хора, които сте загубили. Те ви носят послание и е важно да ги слушате. Тези послания носят значение за вашето и бъдещето на хората около вас, водещи към вашата съдба, както е предсказано от Вселената. Ако ви е трудно да си спомните тези сънища, отделете време да ги запишете веднага щом се събудите

Така че не пропускайте никакви подробности!

Източник: zajenata