1. Изискан и подреден

Вие търсите у партньора си класа и хармония. Искате мъжът до вас да излъчва увереност, изисканост, елегантност и самочувствие. Не сте склонни да правите компромиси, защото знаете, че когато го правите, рано или късно се разочаровате. Следвате неотлъчно принципите си и знаете какво искате. Държите мъжът до вас да бъде кавалер, джентълмен и да се гордеете с него пред другите.

2. Небрежен и сладък

Обичате да има спонтанност и непринуденост. Не харесвате постоянното редене на планове и следването на някакви правила. Предпочитате да се забавлявате и да живеете за момента. Наслаждавате се на времето с партньора си и знаете, че най-важното е да се чувствате щастливи и да бъдете себе си с човека отсреща. Не ви интересува какво мислят другите за вас и за човека до вас.

3. Интелектуален и сериозен

Обичате задълбочените разговори, защото по този начин се свързвате още по-дълбоко емоционално с партньора си. Държите на сериозното и отговорно отношение към живота. Обичате да правите планове, да мислите за бъдещето. Надраснали сте празните приказки и безсмислените веселби. Искате мъжът до вас да бъде кавалер, да има добро образование, стабилна професия. Търсите не авантюри и приключения, а сериозна връзка с бъдеще в дългосрочен план.

4. С чувство за хумор и веселяк

Най-много от всичко  държите партньорът до вас да ви разсмива, да се смеете заедно – това ще ви помага да преодолявате трудностите. Зад усмивката обаче не се крие несериозно отношение към живота, а лек нрав и оптимизъм. Вие сте човек, който вижда чашата наполовина пълна, а не празна, затова търсите това и у своя партньор. Знаете, че с по-малко стрес и повече вяра и чувство за хумор всичко е по-лесно.

5. Педантичен и прецизен

Вие сте човек работохолик, педант и държите всичко да бъде изрядно. Очаквате същото и от човека срещу себе си. Вашият партньор трябва да бъде сериозен, отговорен, целенасочен и амбициозен. Със сигурност държите да бъде по-успял от вас и да бъде ваша гордост и опора. Вие сте традиционалист по отношение на ролите на мъжа и жената и въпреки че градите кариера, предпочитате мъжът до вас да бъде на по-горно стъпало в обществената йерархия.