Чаровен и свободолюбив? Умен и находчив? Чувствителен и сантиментален? Понякога зависи от зодията какви качества търсим у партньора.  Ето какъв човек е нужен на всеки знак, за да бъде щастлив в интимната си връзка.

Овен

Плахите срамежливци не са по вкуса на Овена. И обратно, някой, който обича да се весели и нехае за чуждото мнение, определено ще привлече вниманието му! Защото той има нужда от самоуверен и жизнерадостен партньор, с когото да предприема всевъзможни  приключения.

Телец

Любовта минава през стомаха. Този девиз важи с пълна сила за Телеца. У партньора цени най-много умението да готви вкусно. За него няма нищо по-привлекателно от това обектът на страстта му да върти тигана умело, да експериментира с екзотични подправки и да изпробва нови рецепти.

Близнаци

Близнаците копнеят за партньор, който е в крак с последните светски клюки. Коя известна двойка се е разделила? Кой политически скандал занимава медиите? Идеалният партньор за Близнаците трябва да е наясно със събитията в света, за да може двамата да водят интересни разговори и да обменят информация.

Рак

Раците са домошари и се стремят към сигурност - както по отношение на финансите, така и на емоциите. Защото нищо не прави Рака по-неуверен от чувството, че партньорът му се отдалечава от него. Той иска двамата да преодоляват заедно трудностите в живота, затова най-важното качество на партньора му трябва да е вярност.

Лъв

Лъвът обича да е център на вниманието, но същевременно иска равностоен партньор. Човекът до него трябва да блести с необикновен талант, защото показността е важна за Лъва.  Когато представя на приятелите или на семейството си своята по-добра половинка, държи тя да им направи добро и трайно впечатление. А това се постига както с външен вид, така и с ум.

Дева

Никой знак не отдава по-голямо значение на обичта към себе си от Девата. Партньор със запуснат вид и занемарено здраве няма никакъв шанс при нея. Тя търси някой, за когото собственото благополучие е приоритет. Девата е известна с разумните си и предвидими действия и начин на мислене и се нуждае от съюзник, с когото да гради съвместно бъдеще.