Символите са заредени с особена енергия.

Вгледайте се внимателно и изберете този, който най-силно ви привлича. Това ще ви помогне да осъзнаете някои неща за себе си и да разберете на какъв етап от живота си се намирате в момента, както и по кой път трябва да поемете.

1. Плетеница

Вие сте смели и целеустремени. Не се страхувате от предизвикателства. Свикнали сте животът да ви изправя пред трудности и да се налага да се борите за това, което искате. Не сте свикнали да сте отпуснати и просто да се наслаждавате на дните. Вие винаги искате повече и не се страхувате да разплитате плетениците на живота. Вие сте наясно с правилата на живота, не се бунтувате срещу изпитанията, а сте готови да ги посрещнете с гордо вдигната глава. Борите се с трудностите, падате и ставате, защото знаете, че има само един път – напред. Вие сте силни, борбени, достойни личности, които никога не се предават. В момента сте изправени пред поредното голямо предизвикателство на живота си. Този път имате чувството, че може и да не се справите. Бъдете по-търпеливи и не се отказвайте. Знаете, че интуицията не ви подвежда.

2. Лотос

Вие сте творци. Лотосът се е почитал като свещено растение още преди разпространението на будизма и олицетворява чистота, целомъдрие, плодородие. Този избор говори много за вашата дълбока душевност. Вдъхвате живот и положителна енергия на всяко начинание. Умеете да заразявате околните с ентусиазма си. Хората обичат да са във вашата компания, защото ги успокоявате, вдъхновявате и повеждате към приключения. Вие обичате живота в неговото многообразие. В момента сте загубили малко от увереността си. Цялостното положение ви потиска и разклаща оптимизма ви. Опитайте се да се издигнете над видимото и материалното и да потърсите спасение в творческата си енергия. Най-гениалните творения се раждат в кризисна ситуация.

3. Слънце

Вие сте устремени към светлината и доброто. Пламенна натура сте, огнена, емоционална. Лесно се палите по идеи, проекти, каузи. Обичате да се раздавате за другите и да участвате в нещо значимо, стига да бъде в полза на някого. Често пъти пренебрегвате себе си заради другите. За вас е достатъчно да носите радост и усмивки на хората, вие сте истински проповедник на доброто. В момента сте се посветили на поредната кауза в живота си. Това просто ви е нужно, за да вървите напред. Светът се нуждае от хора като вас. Другите разчитат на вас. Вие знаете, че нямате право да се отпускате и да се отказвате. Понякога имате чувството, че вие мислите за другите, а за вас никой не мисли, но не е така. Имате малко, но верни, истински приятели.

4. Ин и Ян

Привидно изглеждате като човек, който се лута от едната крайност в другата. Всъщност вие сте толкова емоционални, че горите и в любовта, и в омразата си; и в ентусиазма, и в разочарованията си. Не се отказвате лесно, въпреки че много пъти сте се заблуждавали. Не се страхувате от провал. Често пъти са ви предавали и разочаровали, затова трудно се доверявате. Имате нужда да вярвате повече в себе си, да се обичате и цените. Вие сте предани и сте готови да обвържете сърцето си завинаги с този, който заслужи доверието и обичта ви. Вашата богата душевност привлича околните. В момента искате да рискувате и да промените нещо в живота си. Не се колебайте толкова. Носите и светлината, и мрака у себе си. Знаете, че животът е шарен и разнообразен, не искате светът да бъде идеален и не очаквате от хората да са безгрешни. Просто се надявате светлината и доброто да надделяват над мрака и злото.

5. Лабиринт

Пътеки, завои, кривини – това е кръговратът на живота – всичко се завърта в един кръг – каквото получите, това и ще дадете. Обичате сложните загадки и се поддавате на размисли, вътрешни равносметки и терзания. Помислете кое е това, което най-много обичате да правите и което ви поддържа вдъхновени. Отпуснете се и спрете да мислите, да пресмятате, да преценявате всичко многократно. Бъдете по-спонтанни и си позволете да сте щастливи. Имате нужда да се откъснете от ежедневието си, от забързания си начин на живот и да успокоите сърцето си. В момента животът ви предлага много възможности. В момент на криза и неизвестности пред вас се отварят шансове за промяна. Съветваме ви да не се отказвате от лабиринта, защото рано или късно ще намерите изхода.