Дали вие сте един от онези хора, които прекарват целия си живот в търсене на своите сродни души, но не успяват да ги намерят? Не позволявайте на смъртта да застане на пътя ви в търсене на идеалната половинка, шеговито съветва Bored Panda.

Посетете Ghostsingles.com и станете част от голямата база данни, която този сайт поддържа. В него животът и проблемите му са нещо от миналото, а смъртта е само началото.

Независимо дали ви се вярва или не, когато най-сетне станете призрак ще имате възможност да откриете любовта. Вместо да се тревожите за сериозни проблеми като липсата на достатъчно време за връзка и финансови проблеми, единственото за което трябва да си мислите са неща от рода на "Дали задникът ми е прекалено прозрачен?" или "Ако човек е умрял през 1850 г., а аз през 1920 г., дали не е прекалено стар за мен?"

На Ghostsingles.com може да се срещате с други призраци, търсещи неангажираща връзка или сериозна отдаденост без значение в кой век сте напуснали този несъвършен свят. Ако някога сте си мечтали да излизате с някой като Мерилин Монро, Мария Антоанета или Клеопатра, това е вашият шанс.