Сексът е важна част от живота на всяка двойка. И докато някои могат да преживяват с по-малко ласки, то за други това е в основата на взаимоотношенията. С кое бельо бихте се показали пред половинката си? Отговаря ли някое на вашия вкус? Изборът, който направите, говори много за сексуалния ви живот и за всичко, което трябва да знаете в интимен план за вас и вашия партньор.

Ако сте избрали 1,

Вие сте нежна и скромна жена. Не сте особено разкрепостена в сексуалния си живот. Не смятате, че това е най-важното в една връзка. За щастие, вашият партньор е на същото мнение. Предпочитате задушевните разговори и гушкането. Обичате да гледате филм, прегърнати в леглото с половинката си; или просто да си лежите един до друг и да се наслаждавате на компанията си. Намерили сте баланса за себе си.

Ако сте избрали 2,

Вие сте емоционална и любяща жена. Обичате ярките цветове и те ви отиват. Сексът заема важна част от вашия живот. Държите на него и се стараете да отделяте достатъчно време за него. Въпреки това страдате от някои задръжки и това ви пречи да му се насладите пълноценно. Помислете кое би ви отпуснало в леглото и го направете. Пийнете си чаша вино, пуснете си хубава музика, затворете очи и се отпуснете в прегръдките на партньора си.

Ако сте избрали 3,

Вие сте страстна и огнена жена. Сексът има особено важна роля в живота ви. За нищо на света не бихте направили компромис, ако партньорът не отговаря на очакванията и нуждите ви в леглото. Колкото и красив да е един мъж, ако ви разочарова тук, няма шанс да спечели и сърцето ви. Разбира се, държите и на много други качества, но за вас сексът е не по-малко важен. Вие сте истинска тигрица в леглото. Мъжете, с които сте били, със сигурност са ви запомнили.

Ако сте избрали 4,

Вие сте „тиха вода“. Не давате вид на човек, който гори отвътре, но всъщност сте точно такава. Стига да ви предразположат, сте готови да реализирате и най-смелите фантазии. Непостоянна сте в сексуалния си живот, защото невинаги имате настроение за забавления в леглото. Партньорът ви обаче е търпелив, защото знае, че когато ви споходи желанието, сексът ще бъде истинско приключение

Ако сте избрали 5,

Вие сте загадъчна и мистериозна жена. Истинска енигма. С вас никога не е скучно. Мъжът до вас не знае с какво ще го изненадате всеки ден. В секса сте нежна и чувствена, но можете да бъдете и страстна и огнена. Партньорът ви не би си помислил да бъде с друга жена, защото е истински запленен от вас и разнообразието, което имате в леглото. И двамата държите на секса и вярвате, че добрият секс е предпоставка за здрава и трайна връзка.

Цветелина Велчева ©