Овен

Днес е отлична възможност да се скарате с някого. Звездите са подредени така, че да затапите опонента си със самодоволен словесен нокаут. В никакъв случай не почиствайте колата си. Ако нямате кола, не си и купувайте. Отлична възможност да срещнете контрольор в градския транспорт. Най-вече между 9 и 18 ч. Ще се наложи да оставите за друг ден реализацията на плана със слабителното, тъй като има опасност от запушване на тоалетната.

Телец

Отваря ви се превъзходна възможност да се подстрижете точно днес. Ако се чудите дали да промените прическата, най-добре се консултирайте с някой непознат на улицата. Препоръчваме ви големите пешеходни зони, където можете да се натъкнете на повече намръщени физиономии в комбинация със сприхав характер. Това е най-сигурният начин внезапно да се харесате и в настоящия си вид. И без това каквато и прическа да изберете, няма да ви отива. Не си купувайте обувки днес – вероятността да ви се разлепи подметката е голяма.

Близнаци

Днес ще ви връхлети неудържимо желание да разтребвате и да чистите. Денят обаче никак не е подходящ за подобни мероприятия, така че не се изхвърляйте – полегнете си, докато ви мине желанието. Не взимайте по две стъпала наведнъж, защото има опасност да предизвикате лош късмет. Непременно си купете сутрешен вестник, но го прочетете чак утре. Решете кръстословицата, но до половината.

Рак

Не вдигайте на телефонни номера, които завършват на нула. Или на единици. Или на осмици. Най-добре не вдигайте изобщо телефона днес. Отговаряйте само на съобщения, които са написани според граматическите норми на книжовния български език. Затова пък денят е чудесен да си извадите зъб. Можете да посетите някой хирург съвсем спонтанно – дори да не знаете, че имате зъби за вадене, все ще се намери някой. Отлична възможност е и за онези от вас, които са любители на екстремните преживявания – опитайте метрото в пиков час или минете по някоя кокетно заледена улица.

Лъв

Звездите са се подредили така, че с каквото и да се захванете днес, ще бъде успешно. Например можете успешно да се разболеете от грип, ако онзи тип с червения шал до вас в автобуса ви се изкиха в лицето. Можете успешно да закъснеете за работа, ако тролеят ви се разкачи по средата на пътя. Можете успешно да прегорите манджата, която сте забравили на котлона. Можете успешно и да си ударите малкото пръстче на ръба на бюрото, защото пак се разхождате по чорапи. Но ако е лявото, ще ви е на късмет.

Дева

Отлична възможност да не измиете прозорците си и днес. Насладете се на един спокоен ден сред саксиите си, котката и мечтата по Бахамите. Ако се звънне на вратата, не отваряйте. Ако очаквате пратка пощата, няма да пристигне и днес. Приятелят, който ви дължи пари, също няма да ви ги върне, така че не стойте в мъчително напрежение. Затова пък планетата Венера е на ваша страна и е възможно онзи тик на съседката от горния етаж всъщност да е любовно намигване.

Везни

Какъв фантастичен ден за поставяне на точка – в края на заповедта ви за уволнение. Но в духа на зодията, ще намерите нужния баланс – сега и кредитната, и дебитната ви карта ще бъдат еднакво празни. Не унивайте, съдбата ви готви още изненади – повечето неприятни, но все пак, хей, горе главата: Кой не обича изненадите!

Скорпион

Ако имате чувството, че в нищо не ви върви, че ви преследва ужасен късмет, че постоянно взимате грешни решения – днес е времето да натриете носа на хората, които не ви вярват и твърдят, че си въобразявате. Предоставя ви се отлична възможност да се провалите във всичките си начинания, така че си набележете повече цели, за да можете да сте по-убедителни в провала си. Интервю за работа – бам! Отхвърлени. Изпит по кормуване – бам! Скъсани. Само да има късмета вече някой да ви набеди, че преувеличавате!

Стрелец

Стреляте право в десетката на лошия късмет. Непременно ще си счупите зъб днес. Онази забравена пържена леблебия в чантата ви ще свърши тази отлична работа. От вас не се иска нищо. Отпуснете се в киносалона и просто й се насладете. Ако сте я изяли преди това, разчитайте на пуканките, които сте си купили от лавката пред залата – винаги се намират по някои неизпукани зрънца, които с радост ще отчупят великолепно парче от зъба ви. Няма да се излагаме, я!

Козирог

В личен план не се очаква нищо ново, все същите разправии, заспиване пред телевизора и прочие. Помислете да си спретнете някакъв по-убедителен скандал, че да излезете с партньора си от рутината на удобния съвместен живот. В професионален план няма да се налага да се мъчите да мислите разнообразие, то само ще дойде при вас – от утре ще делите кабинета си с бивш боксьор, решил да се развива в ай ти сферата. Решил, че интересите му са в тази област: „Ай ти свърши това, ай ти свърши онова…”, не можете да му откажете.

Водолей

Ако ще изпадате в депресия, сега му е времето. Студено, мразовито, заледено. Подредбата на звездите е толкова благоприятна за депресивни състояния, че направо би било грехота да си изпуснете шанса. Ако ще е гарга, да е рошава. Помислете си само – какво хубаво ви се случи през изминалата година, колко от обещанията, които си дадохте за началото на 2019 година, изпълнихте? Ето, виждате ли? Няма какво да го подмятате от буза в буза тоя валериан, посетете психиатър за нещо по-розово.

Риби

Това е вашият ден, риби! Иначе казано, ще плувате в бурните води на каръщината. Затънали сте до гуша в провалени планове и нищо не е както трябва, но вие не се отказвайте и плувайте в това море от неудачи. Рано или късно ще стигнете брега, където ще можете да се отпуснете и да се насладите на няколко минутки спокойствие, преди шефът да ви позвъни и да ви съобщи, че сте объркали последния проект и настоява да си пуснете едномесечно предизвестие за напускане. Много важно! Вие сте риба в море, пълно не само с акули, но и с хиляди възможности – не спирайте да ги търсите.

Цветелина Велчева