Построяването на пирамидите, естеството на тъмната материя, малката дупка в предната част на боксерките. Това са само част от някои от най-извечните мистерии на нашето време.

За щастие, вече можем да хвърлим малко повече светлина по последната енигма.

Производителят на бельо Sheath разкри защо слага въпросните дупки. Основната цел е да позволи на мъжете да извадят своя пенис и да уринират, без необходимостта да свалят боксерките си.

“Дупката в боксерките ви се нарича fly (бел. ав. – цепка на английски) – пише производителят в своя сайт. – Свободни сте да ги наричате както си искате, но функционалният термин е fly. Защо е там? Познахте. Целта ѝ е да ви улесни при уринирането, докато сте с боксерки.“

Sheath обаче признава, че според проведена по темата анкета само един на всеки петима я ползва за тази цел. Според компанията цепката може да има и друга функция при съвременните боксерки – да предоставя по-добър комфорт и поддръжка на мъжа в областта на слабините.

„Съвременното бельо днес няма нищо общо с онова, което мъжете са носели преди няколко десетилетия. – пише производителят. – Самата торбичка, където се намира цепнатината, също се е променила драстично. В миналото тази част е била плоска. Подобен дизайн не позволява на пениса да застане по естествен начин. За щастие, мъжете днес имат по-добри варианти. Новите боксерки имат далеч по-просторна торбичка. Този нов дизайн предава по-добро очертание, комфорт, поддръжка и свобода.“

Още една мистерия е разплетена. Знанието е сила.

Източник: IFLScience