Забавен наръчник: Правилният начин да разговаряме със своята половинка

02 септември 2018 г., 09:27
23950

Снимка: Shutterstock

Има моменти, в които мъжете и жените просто не се разбират един с друг. Колкото и да се стараят, просто не се получава. За да се поддържа една връзка стабилна и здрава, човек трябва да положи усилия. И ако в края на деня сте все още заедно, значи сте постигнали успех.

Предлагаме ви един малък и забавен наръчник, който може и да ви помогне да живеете в хармония с вашата половинка. Основното нещо в случая е да не забравяте, че хуморът винаги може да облекчи една напрегната ситуация. Той ще ви помогне да се успокоите и ще ви подсети колко много всъщност се обичате.

Как да разговаряме с жена
 

Опасно

Приемливо

Безопасно

Идеално

Какво има за вечеря? Искаш ли да ти помогна с вечерята? Къде искаш да излезем на вечеря? Ето, пийни си малко вино.
Какво си облякла? Изглеждаш много добре в кафяво. Нямам думи! Ето, пийни си малко вино.
Защо си се ядосала толкоз? Дали не съществува вероятност да преувеличаваме малко? Ето, вземи заплатата ми. Ето, пийни си малко вино.
Наистина ли ще изядеш това? Искаш ли ябълка? Да ти дам ли и малко шоколад с това? Ето, пийни си малко вино.
Какво прави цял ден? Надявам се не си работила прекалено много? Халатът, който си облякла, ти стои великолепно. Ето, пийни си малко вино.

Как да разговаряте с мъж? Вижте на следващата страница.
 

Как да разговаряме с мъж
 

Опасно

Приемливо

Безопасно

Идеално

Бъди мъж! Скъпи, толкова ми е неудобно, че не мога да се справя сама... Ти си толкова силен. Ще ми помогнеш ли? Как успяваш да се справиш с всичко това. При това с лекота! Възхищавам ти се! Прости ми, повелитею!
Мама винаги казваше... Как мина денят ти, скъпи? Докъде стигна на Assassin's Creed / Call of Duty? Скъпи, вечерята е готова. Искаш ли да гледаме филм, а после директно в леглото? Прости ми, господарю!
Обичаш ли ме? Миличък / скъпи, обичаш ли ме? Обичам те! Не мога да повярвам, че съм със Супермен!
Все объркваш нещата! Скъпи, сигурна съм, че можеш да се справиш. Ти си толкова умен. Велик си! Вярвам в теб. Ще успееш. Ти си толкова силен! Ти си невероятен!
Казах ли ти, че така ще стане? По дяволите, ама че съм глупачка. Ти си истински гений! Не те ли беше страх? Еха! Това е невероятно. Кралю мой. Моят герой. Супермен!

 

Ключови думи:
Коментари